NAJSRECNIJI ZODIJAK ZA CETVRTAK,13.APRIL:Nekome sledi FANTASTICAN DAN!

NAJSRECNIJI ZODIJAK ZA CETVRTAK,13.APRIL:Nekome sledi FANTASTICAN DAN!

12. travnja 2023. 0 By Lala

OVAN

Niste od onih sujevernih koji se osvrcu na neke datume.Vi samo znate da je pola meseca na izmaku i da morate pokazati rezultate.Zato se radujte sto ce ih i biti i pokazite da znate da ste to i ocekivali.Zasluzili ste!

 

BIK

Ne bitno vam je vreme sto tece i odnosi dan za danom. Tracite tako dane uljuskani u neki svoj nerealni svet. Kao da spavate i nikako ne ucestvujete u zivotu oko vas. Danas ce vas nesto jako prenuti iz dubokog sna.

 

BLIZANCI

Dodjite sebi i malo usporite jer brzate previse.Jasno da ne biste smeli da se zvaravate i da je vreme  da pocnete misliti na sebe.Stalno se cimate i kad je u pitanju problem, i kad je nesto sitnije. Danas morate nastupati mnogo stalozeno.

 

RAK

Zelite mnogo sta a tesko da cete to i postici.Vreme je da budete spremni da izadjete nakraj sa svojim,a ne uvek sa tudjim zahtevima. Danas je dan da prelomite neke stvari i da pocnete da seposvecujete sebi licno.

 

LAV

Bunite se zbog nemogucih stvari, a one su vam jednostavno nedostupne.I to je po vama razlog sto ste tuzni i usamljeni. Bilo bi dobro da se pocnete samtrati  krivcem za svoju i tugu i samocu.I zato se malo pokrenite, umesto sto ste u mestu.

 

DEVICA

Stavljate veliku barijeru izmedju sebe i jedne vage, a ne znate zasto. O njoj ste samo culi svasta, ali je niste upoznali.Mozda je danas dan da prestanete verovati u trac partije i da budete spremni da je upoznate. I licno se uverite u sve.

Nastavak na sledecoj strani…

Stranice: 1 2