Pred ovim znacima je BOLAN RASKID je osoba koju VOLE NAJVISE lomi njihovo DOBRO SRCE!

Pred ovim znacima je BOLAN RASKID je osoba koju VOLE NAJVISE lomi njihovo DOBRO SRCE!

15. travnja 2024. 0 By Maja

Ovi znaci ce morati sa velikom tugom da se suoce jer pred njima je raskid od osobe koju vole najvise na svijetu. Njih ocekuje razocarenje koje ce sve da promjeni jer veliko povjerenje imaju u osobu koju ludo vole. Vrijeme je da saznaju istinu i da se suoce sa cinjenicom da nisu iskreno voljeni.

BLIZANCI

U vasem zivotu nije uvijek sve bilo onako kako ste zeljeli, ali sa svojom voljenom osobom ste stvorili zivot o kojem ste sanjali. Inace ste zodijak koji voli iskreno i koji se nikada nece igrati sa osjecanjima osobe koju voli.

 

Pridruži se u našu GRUPU i prati nas svaki dan! KLIKNI >>> OVDE <<<

Mnoga desavanja su iza vas koja su ponekad u vasu vezu donijela veliki nemir. Ali vi ste u ljubav uvijek vjerovali i sa voljenom osobom sve probleme savladali. Nikada ne biste dozvolili sebi da lazete ili varate osobu koju volite jer vi ste neko ko je iskren i prema sebi i prema voljenom bicu.

Vi zelite samo srecu ali vama velika sreca nazalost nije sudjena. Pred vama su naime desavanja koja ce vam slomiti srce jer cete saznati istinu koja ce promjeniti sve. Pred vama su naime veliki problemi sa kojima cete se suociti jer cete saznati da vam voljena osoba nije vjerna. Pred vama je velika tuga jer svom partneru vjerujete najvise na svijetu.

Nikada niste mogli ni pomisliti da bi vas partner napravio nesto sto bi vas moglo povrijediti. Ali vas partner ce se zaljubiti u drugu osobu i vama priznati da vas vise ne voli. Vi ste uvijek zeljeli iskrenost u vasem zivotu, ali ovaj put istina ce biti bolna.

Vi cete se morati suociti sa velikom tugom koja ce sve u vasem zivotu da promjeni i lako vam nece biti. Pred vama je ljubavna tuga ali ne zaboravite da ste vi zodijak koji se nikada nije odricao ljubavi. Tako i ovaj put poslije mnogo tuge vi cete pronaci svoju pravu ljubavnu srecu.

 

Nastavak na sljedecoj stranici…

Stranice: 1 2