U narednim danima:Bik u finansijskom skripcu,Devici sreca nagrada za sve tuge, Vaga i Skorpija u novoj vezi…

U narednim danima:Bik u finansijskom skripcu,Devici sreca nagrada za sve tuge, Vaga i Skorpija u novoj vezi…

12. travnja 2023. 0 By Lala

OVAN

Ocekujete samo malo vise mira i malo vise paznje. Rado biste naredne dane   proveli  sami, da malo rasvetlite svoje misli i da se posteno odmorite. Par dana bi vam dobro doslo za odmor i predah. Vi ste preumorni, i vreme je da se i odmorite.

Pridruži se u našu GRUPU i prati nas svaki dan! KLIKNI >>> OVDE <<<

BIK

Osecate se da ste u velikom skripcu i velikoj finansijskoj krizi. Sada ste se bas ozbiljno zamislili kako cete pregurati naredni period. Mnogo ste trosili i  niste ni razmisljali da ce nestati. Sada ste u dugovima, srecom manjim, ali nema govora da pozajmljujete vise!

 

BLIZANCI

Mada ste preumorni, vise ste razocarani  onim sto se zbiva. Osecate kao da gubite tlo pod  nogama i vase  bice se oseca pretuzno.  Sav teret zivota vam se svalio na pleca i u momentu vas podsetio na svaki trenutak. Ne ocajavajte, bice boljih dana!

 

RAK

Zabolece vas u dusi, osecaj  da ste nesrecni i da je i najmanja sitnica potrebna da vas dotuce.  Kao da vas je sve stiglo, podlezete  losim desavanjaim i predajete se.  Vise ne mozete da se nosite sa svime, ali narednih dana se morate trgnuti.

 

LAV

Necete zameriti onima koji vas budu upucivali na novu ljubav. Oni vam samo zele da pomognu  i vi to razumete.Ono sto cete vi nositi u srcu, vasa je tuga, vas bol. Necete zeleti ad opterecujete njome nikoga, pa ni svoje dobre prijatelje.

 

DEVICA

Podneli ste svega  preko  svojih pleca i vase srce vas vodi  i dalje.Imali ste i srece i tuge, ali u danima koji slede donece vam samo ljubav.  Zato se radujte sto ce vas poneti sreca.Verujte da ce vam doci kao nagrada za sve tuge.

Nastavak na sledecoj strani…

Stranice: 1 2