Naredni dani spremaju burna iznenadjenja Rakovima i Vagama,Blizancima i Ribama razocarenja…

Naredni dani spremaju burna iznenadjenja Rakovima i Vagama,Blizancima i Ribama razocarenja…

13. travnja 2024. 0 By Lala

OVAN

Imate male ali vrlo lepe planove, pa gledajte da idete za njima.Nemojte se nervirati, vec pokazite da cete imati strpljenja za sve. Od vas se ceka da budete spremni da delite svoje  misli sa osobom do koje vam je stalo.

 

BIK

Naredni dani ce vas cekati ispunjeni do maksimuma.Vi necete biti bas voljni da ispunjavate sve, vec cete obavljati nekako usiljeno.Nije vam lepo sto se i dalje ponasate prema radu nezainteresovano i neodgovorno.Moracete drugacije.

 

BLIZANCI

Taman ste se ponadali da vam je krenulo bolje, a ceka vas los period.Vase veliko razocarenje ce biti jedan nerazuman bik. Mada i vi mnogo brzate i nemate takta, on nece hteti bas nikakvu saradnju.Pokusavacete sve ali uzalud.

 

RAK

Bicete neprijatno iznenadjeni jer vam se desavaju razne guposti.Da nije uticaja sa strane, vi biste mogli da se borite. Ovako cete i dalje osecati da su vam ruke vezane i da ste kratkih rukava, ma koliko se trudili.

 

LAV

Sledi vam jedan razgovor o osobi za koju vise ne zelite da cujete.Povesce ga vama zajednicki prijatelj koji vam obomu zeli samo dobro.Morate ga razumeti. Niti cete  hteti da ga vise ikada pominjete, niti cete hteti da ucestvujete u razgovoru.Stavicete tacku!

 

DEVICA

Pokusajte da se malo usmerite i da pokazete sta su vam zelje.Jedna osoba bi bila srecna i pocastvovana kada bi se nasla na listi vasih prioriteta. Vreme je da se izjasnite i jasno i glasno. Oboje morate znati na cemu ste.

Nastavak na sledecoj strani…

Stranice: 1 2