Nekim znacima ce u narednim danima SVE KRENUTI NA BOLJE!

Nekim znacima ce u narednim danima SVE KRENUTI NA BOLJE!

13. travnja 2023. 0 By Maja

OVAN

Tokom ovih dana vi cete se suociti sa problemima na polju ljubavi jer neko iz vase proslosti ce zeljeti pomirenje sa vama. Ali vi ste odavni krenuli dalje i ne zelite da se mirite sa bivsom srecom.

BIK

Pred vama su dani koji  koji vam donose samo veliku srecu. Sa voljenom osobom provodite samo sretne dane. Sreca ce vam biti naklonjena koja ce vam znaciti mnogo. Vrijeme je da vam sve krene samo na bolje, jer ljubavna sreca ce vam biti naklonjena.

BLIZANCI

Pred vama su dani koji vam donosi veliku tugu jer vi cete morati sebi da priznate da niste zaboravili vasu bivsu ljubav. Sve vas vraca u proslost jer vi nikako da krenete dalje. Pokusajete da porazgovarate, mozda ljubav jos uvijek postoji.

RAK

Pred vama su desavanja koja ce vam samo veliku srecu donijeti. Pred vama su desavanja koja ce vam donijeti srecu kao nikad do sada. Sve ce da vam krene na bolje. Pred vama su desavanja velike srece.

 

LAV

Ovih dana vi cete sa voljenom osobom samo sretni biti. Sa voljenom osobom mnogo toga ce da vam krene onako kako ste zeljeli i kako ste se nadali da ce biti. Pred vama je sreca u koju ste uvijek vjerovali. Dani pred  vama samo dobro donosre.

 

DJEVICA

Pred vama su desavanja koja ce vam donijeti manje nesuglasice koje vam nece lako pasti. Pred vama su dani koji ce vam tesko pasti jer saznajete nesto jako vazno sto ce vam jako tesko pasti. Voljena osoba priznaje nesto sto ce dovestI do raskida vase veze.

 

Nastavak na sljedecoj stranici…

Stranice: 1 2