Pred ovim znacima je SRECA ali ona nece DUGO TRAJATI: Neko ce se poigrati sa NJIHOVOM DOBROTOM i sve srusiti!

Pred ovim znacima je SRECA ali ona nece DUGO TRAJATI: Neko ce se poigrati sa NJIHOVOM DOBROTOM i sve srusiti!

15. travnja 2024. 0 By Maja

Ovi znaci imaju srce andjela i uvijek su pomagali drugima. Ali njima sreca dolazi, ali nazalost i odlazi jer ce neko kome najvise vjeruju da ih izigra. Naredni period ce im donijeti veliku tugu.

BLIZANCI

Vi ste zodijak velikog srca koji je uvijek vise mislio na druge nego na sebe. Neko ste ko se posteno bori za svoju srecu, ali  i za srecu drugih osoba koje su mu srcu drage. Vi nikada niste bili losa osoba, to prosto nije u vasoj prirodi.

 

Pridruži se u našu GRUPU i prati nas svaki dan! KLIKNI >>> OVDE <<<

 

Vi ste jedna dobra dusa koja samo zeli srecu u zivotu i koja nikada prema drugima nije bila zla. Vi u svom okruzenju imate osobe kojima slijepo vjerujete. Posebno jednoj osobi vjerujete koju nazivate svojim najboljim prijateljem. To je neko ko je uvijek bio uz vas, posebno kada vam je bilo najteze sto vam je znacilo mnogo. Vama ni sada nije lako jer novcani problemi vam ne daju mira i vi cesto ni sami ne znate sta da cinite.

Ali pred vama je velika novcana sreca koja ce vam stici u pravi cas. Vi ste osoba kojoj  je novac potreban i odmah cete imati velike planove sta da radite sa tim novcem. Mnogo novca je u pitanju jer toliko srece se ne desava svakome. Ali vasa sreca nece dugo trajati. Osoba koju smatrate svojim najboljim prijateljem ce vas izigrati. Ta osoba ce se sluziti lazima i vi cete dobre duse kakve jeste u te lazi povjerovati.

Posudit cete svoj veliki dobitak nekome kome slijepo vjerujete, ali tu osobu vise nikada necete vidjeti.  Pred vama je velika prevara i vi cete izgubiti sve samo zato sto ste previse dobri i sto ste vjerovali nekome ko se je predstavljao kao vas najveci prijatelj.

Lazno prijateljstvo ce vam slomiti srce jer vi tako nesto nikada ne biste ucinili.

 

Nastavak na sljedecoj stranici…

Stranice: 1 2