Druga polovina aprila-Blizancima mogucnost da stanu na LUDI KAMEN,dok jednom donosi raskid!

Druga polovina aprila-Blizancima mogucnost da stanu na LUDI KAMEN,dok jednom donosi raskid!

14. travnja 2023. 0 By Lala

OVAN

Ocekuju vas brojne peripetije, a ne znate zasto. Vasa ljubav je lepa, bar tako mislite, ali nije sve tako kako vi gledate. Gledajuci drugim ocima, kod vas je sve laganice, ali nista nije sigurno. Budite otvoreniji i ozbiljniji u svemu.

 

BIK

Osecate se napusteno i nesrecno a za svoju tugu ste krivi samo vi. Zanemarii ste svoja zivotna polja i zato i jeste tako.Morate licno delovati i pokazati  da znate sta hocete.Nije sve u zelji, morate ciniti sve da dodjete do cilja.

 

BLIZANCI

U lepoj ste vezi sa nekim, i sve vam ide dobro.Vase postovanje i tolerancija koje su uzajamne, su za svaku pohvalu. Nista niste planirali za dalje, ali vam se pruza mogucnost da stanete na ludi kamen. Tim predlogom cete biti oboje iznenadjeni, ali obradovani.

Pridruži se u našu GRUPU i prati nas svaki dan! KLIKNI >>> OVDE <<<

RAK

Tuzni ste ovih dana i zato se osecate  pogubljeno i nesrecno. Imate situaciju koja nikako nije u prilog vasem cilju. Zato morate pokazati da znate da se nosite  sa onim sto vas je snaslo. Vreme je da malo oraspolozite ono sto je  do vas.

 

LAV

Vec ste poceli da okolisate i partneru prebacujete neke stvari. U pitanju je jaka ljubomora, ali je s tim u vezi i nepoverenje. Radujte se  onom sto osecate, ali od srca, a ne sa sumnjom. To se zove ljubav, ona beskonacna, a vi kao da je ne volite tako.

 

DEVICA

Paznja prema jednom bicu popusta i vreme je da se upitate i zasto.Osoba je bila vase voljeno bice, ali vas je u necemu izneverila. Ono sto vam je ucinilo bice koje ste voleli, ucinilo je da vasa ljubav prestane. Ovih dana cete uciniti kraj vezi gde nema ljubavi.

Nastavak na sledecoj strani…

Stranice: 1 2