Izaberi najsladju zivotinju i saznaj vesti koje ti slede!

Izaberi najsladju zivotinju i saznaj vesti koje ti slede!

14. travnja 2023. 0 By Lala

Ptica ,mace,paun,sve su simboli lepih i umilnih stvari kojima se nadamo i bas takvih vesti i desavanja…

Sta vi ocekujete i sta ce se vama desavati ili kakve vesti vam donosi vas izbor slike? Izaberi jednu sliku i saznaj…

AKO STE IZABRALI ZIVOTINJU BROJ 1

Vi koji ste izabrali sliku zivotinje pod rednim brojem jedan, izabrali ste malu pticu. To je svakako ono sto ce vas zanimatii gde cete adne provoditi u iscekivanju. Ptica je simbol glasa, pa je jasno da vi cekate da cujete nesto i zivite od iscekivanja glasa.

Glas koji ocekujete da cujete jeste od osobe koja vam se jako svidja i koju volite.Vasa osoba koja vas zanima je neko ko vam se svidja i cinicete bas sve da se vase srce i sredi i  da zna na cemu ste sa tom osobom.Poslali ste  neke lepe poruke po prijateljima i sada cekate da se  srede vase misli i vase nade.

Odavno vam se svidja i zivite u uverenju da ce vam biti ljubav i to vrlo uskoro. Pokazite da ste sa svoje strane voljni na susret i zelite da se vase zelje i nade usmere na pravu adresu. Nasli ste osobe koji ce da proslede vasa osecanja. Za sada se osecate da cete imati snage da se izborite za tu ljubav.

Cekate odgovor i cekate prijatelje da vidite sta  sledi i kakav odgovor ce vam doneti.Vesti koje vam slede bice pola – pola, a vi se potrudite da budete spremni  da idete dalje. Krecete u vezu,  koja je na pomolu i bice jako lepa i puna pozitivnih reakcija. Sta ce dalje biti, zavisi od oboje.

Nastavak na sledecoj strani…

Stranice: 1 2