Nedelja ce biti dan kad ce RAK dobiti sve o cemu je mastao,a evo ko ce se ludo zaljubiti…

Nedelja ce biti dan kad ce RAK dobiti sve o cemu je mastao,a evo ko ce se ludo zaljubiti…

15. travnja 2023. 0 By Lala

VAGA

Vreme je da se okrenete boljim stvarima i da vasa ljubav  procveta. Sve je do vas i zato pokazite sta cete  dalje i kako .Od vas se ceka da se  osvrnete  napred i da se zna  sta biste hteli.Najbolje je da tezite zajednickom cilju.

 

SKORPIJA

Vama se cini da ste spremni za nove korake, ali vam nesto nedostaje.Verovatno je to manjak samopouzdanja koje vam je naruseno.Morate ga  naci i pokazati da ste  spremni  da se vratite svojom uoboicajenom trasom.I da budete smeliji!

 

STRELAC

Zelite  da sanjate nove korake i da cinite odredjene stvari.Vasa  ljubav ide ka jednoj vodolijii nemojte se ustrucavati.Pokazite da ste spremni date sve od sebe, i da joj iznedrite bas sve sto vam na srcu lezi.

 

JARAC

Trudite se maksimalno i ocekujete da se vase srce ispuni radoscu. Svakako da ce ga ispuniti nova ljubav, ali vi se uvek ponasate rezervisano.Navikli ste da novoj vezi prilazite oprezno,ali verujte da  za sada nece biti sumnje da je prava.

 

VODOLIJA

Imate na raspolaganju neke stvari koje cete  znati da dobro iskoristite. Uvek ste spremni da saslusate sta se prica okolo i da o svemu budete informisani. Dok se  vas partner pravi da je sto posto veran, vama ce  sinuti misao kako da ga proverite.

 

RIBE

Vreme je za malo radovanja i pokazite da cete  to iskoristiti. Ako niste potpuno srecni, ni bogati, ne znaci da morate plakati. Zato cete ovog dana da budete u lepom drustvu i uzivate.I ne slutite da je ovaj dan bas onaj o kojem ste mastali.Nekoga cete sresti i zavoleti,ipostati srecnik dana!

Stranice: 1 2