PRONADJI GRESKU na slici: To ce moci samo onaj ko ima OKO SOKOLOVO-da li si GENIJE ili NISI?!

PRONADJI GRESKU na slici: To ce moci samo onaj ko ima OKO SOKOLOVO-da li si GENIJE ili NISI?!

15. travnja 2023. 0 By Maja

Kao sto smo i obecali na ovo j stranici se nalazi rjesenje za nasu malu slatku skrivalicu. Ukoliko ste uspijeli da rijesite ovaj zadatak svaka vam cast, jer ovaj put zaista nije lako

Pogledajte gdje se nalazi razlikoa koju od vas trazimo. Jeste li odmah uocili gdje se nalazi greska. Kao sto vidite razlika izmedju jednog zeca i svih ostalih se nalazi na njegovom repu. Znamo da vam ovaj put nismo olaksali nasu skrivalicu, ali vi koji ste uspijeli zaista imate oko sokolvo. Nadam ose da ste se lijpo zabavili u otkrivanju nase skrivalice.

Naravno da cemo vam i u narednom periodu pripremati razne skrivalice i mozgalice jer znamo koliko volite da ih rjesavate. Mada vam ovaj put nismo pripremili najlaksu skrivalicu, mi senadamo da ste se ipak lijpo proveli dok ste trazili zeca koji se razlikuje od drugih.

Uvijek nastojimo da vam uljepsamo vrijeme i vi se uviek trudite da sto prije rjesavate sve sto vam pripremamo. Nasa skrivalica je ovaj put mozda bila veliki izazova za neke od vas, ali mi se nadamo d niste odustali dok niste proonasli zeca koji se razlikuje od drugih.

Pisite nam vase rezultate, ali naravno prije negosto predjete na ovu stranicu sa rjesenjem jer volimo da igramo posteno.

 

 

Stranice: 1 2