Saznajte koji ce znak da se silno pokaze jer je imao VELIKU LJUBAV, a nije znao da ceni ono sto mu je pripadalo!

Saznajte koji ce znak da se silno pokaze jer je imao VELIKU LJUBAV, a nije znao da ceni ono sto mu je pripadalo!

15. travnja 2023. 0 By Lala

VAGA

Ne znate sta vas ceka i sta je na putu da se ostvari. Mozda cete to i uvideti bas ovih dana.Pokazite da znate da se radujete i da ce vase srce biti mudro. Onaj ko mudro odlucuje, nema sta da izgubi.

 

SKORPIJA

Spremni ste da sagledate stvari na bolji nacin, nego do sada. Bez obzira sta zakljucite, nemojte da zalite. Zamislite samo da bi trajalo,  da je valjalo! Noseni tom zivotnom istinom, idite u dane pred vama, pomireni sa istinom.

 

STRELAC

Sreca je da vam je krenulo, a mislili ste da nece. Dosta i sami doprinosite jer cinite sve da tece kako treba.Od vas se ocekuje sve sto niste do sada znali, ali cete sada svoju lekciju da zapamtite.Nikada ne smete izgubiti nadu u bolje dane.

 

JARAC

Dok ste bili sa nekim, cinili ste sve da on to  primeti. I ma koliko da ste se trudili, on to nije video. Okrenuli ste list jer vise ne vredi da se omalovazavate. Tek ce da shvati koga je imao, a da nije ni bio svestan te ljubavi i vaseg truda.

 

VODOLIJA

Vrlo ste ambiciozni i kad nesto hocete, vi idete napred.Mozda ne mora uvek  bas tako.Pokazite da ce vase srce da igra ulogu supermena u srcu jedne ribe.Mada joj se svidjate, ucinicete sve da vas voli vise nego ikoga do sada.

 

RIBE

Mada vas jedna vodolija gleda sa simpatijama, vi za njom stalno gledate.Uskoro ce vam prici i tu pocinje vasa luda ljubav.Konacno cete oboje da pocnete da se zaljubljujete, ali  ce vas poneti talas ludih emocija. Zaljubicete se kao nikada pre, ali ce sve da bude obostrano.

Stranice: 1 2