Jednom emotivnom paru sledi POMIRENJE,dok vagama sledi bolan RASKID veze!

Jednom emotivnom paru sledi POMIRENJE,dok vagama sledi bolan RASKID veze!

17. travnja 2023. 0 By Lala

OVAN

Na putu ste da se zaljubite i da vas karma posluzi srecom.Sve ce dalje da bude do vas. Od vas se ocekuje da slusate svoje srce i da se ne obazitete na druge. Vreme je da vasa ljubav bude pokretac svega  sto sledi.

 

BIK

Vreme je da se pomirite sa nekim dragim osobama, ili daim se ponovo priblizite.  Nesto se desilo sto vas je udaljilo  od  njih, a tesko je i nijima i vama. Za sve sto se desilo morate imati valjana obrazlozenja.

 

BLIZANCI

Vreme je da se vi i vas partner udruzite i da zajednicki resavate problem koji vas je snasao. I do sada ste opstali samo zahvaljujuci  zajednistvu.Ne dozvolite da vas neki problemi razjedine, vec se trudite da iz njih izadjete jaci.

 

RAK

Vase radosti kao da su  stale da se desavaju, pa cak i one sitne.Idete za obavezama i trcite da sve stignete.Nije vam lako, ali ste optereceni vise losim raspolozemjem, nego radom.Vredece vam par dana da se malo odmorite.

 

LAV

Posvadjani ste sa partnerom i nikako da se desi vas dugo zeljeni susret. Mada vec gubite nadu da ce se to desiti, sledi vam pomirenje.Vi  ste se nadali potajno i vasa nada vas je drzala  u pozitivno raspolozenje.

 

DEVICA

Niste  se zamerili  nikome ali vas vasa sudbina mnogo muci.Nikako da vam podari malo vise srece i radosti, a tako se borite i tako ste je zeljni. Vasa je nada  da  se srede vase unutarnje zelje, ali i ono sto sanjate i kao i svako sto zeli, srecu.

Nastavak na sledecoj strani…

Stranice: 1 2