Nekome neslucena sreca,Ribama poslovni uspeh, Skorpijama ponos koci da budu srecne…

Nekome neslucena sreca,Ribama poslovni uspeh, Skorpijama ponos koci da budu srecne…

17. travnja 2023. 0 By Lala

OVAN

Sledi neocekivani obrt situacije i sve je do vas, pa ste ucinili da bude po vasoj zelji. Lose stvari se popravljaju,  vase misli se sredjuju, a osecanja su jasna kao dan.Nista vise vas nece muciti, i to ce biti ono najbolje sto se moglo desiti.Nslucena sreca vas ceka.

Pridruži se u našu GRUPU i prati nas svaki dan! KLIKNI >>> OVDE <<<

BIK

Vi ste optereceni vise mislima, nego celom ovom situacijom.Od vas se ceka da se pokrenete i da pokazete volju. Vasa bezvoljnost vas  urusava  i pokazuje da vase stanje postaje gore. Niste voljni da se  okrenete napred a morate!

 

BLIZANCI

Vasa ljubav je ono sto sledi da  bude  vreme koje ce se  pokazati kao vreme  vase volje.Pokazite da je imate i da cete se radovatisvakom nobvom danu. Srce ce vam kucati ljubavlju i zeljom da se srede vase emocije.

 

RAK

Vec ste upozoreni na razne mogucnosti, i mozete se radovati ako budete  zeleli. Vas partner vas kusa, i zeli vasa osecanja na tacni. Pokazite sta zelite i sta je ono sto ce vas  radovati, a,imacete sansu da ostvarite lepu vezu.

 

LAV

Ponasate se ljutito prema jednoj osobi, a kazete da ste je voleli.Upitajte se, da li ima logike da mrzite onog koga ste voleli? To sto drugima tvrdite da je moguce, verovatno ste svo vreme bili u zabludi. Ako je tako, onda niste ni voleli.

 

DEVICA

Szuvise ste predani tuzi a vase srce pliva u njoj. Ne smete tako da se ponasate, niti da dozvolite da vas tuga utopi.Morate seradovati i biti neko ko ce znati cilj. Pokazite da cete biti spremni da uklonite sve prepreke do tog  cilja.

Nastavak na sledecoj strani…

Stranice: 1 2