Vreme je da se OKRENE LJUBAVNO KOLO SRECE-pred vama je astro prognoza za sve znakove!

Vreme je da se OKRENE LJUBAVNO KOLO SRECE-pred vama je astro prognoza za sve znakove!

17. travnja 2023. 0 By Maja

 

OVAN

Pred vama su dani u kojem cete donijeti jednu vaznu odluku. Ljubavna sreca vas prati, ali vi ne zelite da se igrate sa necijim osjecanjima. Pred vama su dani u kojima cete biti odlucni i jednoj osobi cete priznati sta zaista osjecate.

 

BIK

Sreca u ljubavi vas prati, i desavanja koja su pred vama mnogo ce vam znaciti. Na korak ste od bracne srece, jer voljena osoba napokon postavlja pitanje koje ste tako zeljno ocekivali.

 

BLIZANCI

Vama je ljubav sve,  i vi ne krijete svoja osjecanja prema jednoj osobi jer vasa osjecanja su uvijek iskrena. Zaljubljeni ste i to ne umijete da sakrijete. Vasa osjecanja ce biti uzvracena, i nova ljubavna sreca je napokon pred vama.

 

RAK

U danima koji su pred vama vi cete morati da priznate svoje greske. Niste bili posteni prema voljenoj osobi, jer jedan vas potez je vaseg partnera kostao mnogo boli. Napokon cete shvatiti da ste napravili veliku gresku.

 

LAV

U danima koji dolaze vi cete morati donijeti jednu vaznu odluku. Pred vama je period u kojem ce vam jedna osoba priznati svoju ljubav, i to ce vam dati povoda za razmisljanje. Nova ljubav vam je tako blizu, pitanje je samo da li ste i vi spremni da toj osobi pruzite sansu da vas iskreno voli .

 

DJEVICA

Velika sreca u ljubavi vas nije pratila, ali vrijeme je da se to promjeni. Sreca vam je naklonjena u danima koji su pred vama, jer osoba do koje vam je mnogo stalo napokon ce da vam prizna koliko joj znacite. Kolo srece se napokon okrece u vasu korist.

 

Nastavak na sljedecoj stranici…

Stranice: 1 2