Vreme je da ZAVIRITE u TAJNE SVOJE BUDUCNOSTI i saznate sta vas ceka u narednih MESEC DANA!

Vreme je da ZAVIRITE u TAJNE SVOJE BUDUCNOSTI i saznate sta vas ceka u narednih MESEC DANA!

17. travnja 2024. 0 By Lala

OVAN

Grcki horoskop vam predvidja mnogo rada.Mada cete mnogo raditi, i imati brojne obaveze, ne smete sebe zapostaviti.Navikli ste da vam je posao na prvom mestu, pa sad je red da mu menjate mesto. Dajte sebi malo oduska.

 

BIK

Grcki horoskop vam vidi da je sada  pravo vreme za prave korake.Sve sto je bilo lose, ostavite po strani.Vase predispozicije su jako lepe, samo ih vi ne vidite.Veme je da ih uvidite i da  okrenete novi list u celom zivotu.

 

BLIZANCI

Grcki horoskop vam vidi nervozne situacije i rasprave sa jednim bikom.Ne samo da se borite da  sredite svoje trenutno stanje. Vi cete se truditi da nadjete nacin da ga ubedite da mora da donese veliku odluku, ili cete bas vi da povucete veliki potez.

 

RAK

Grcki horoskop vam vidi vreme nostalgije. Kao da ce vam ona biti glavni pokretac za tugu koja ce vam se citati na licu.Vreme je da iskocite iz svega i da se malo pocnete drziti.Tako nece ici jer cete svoju tugu poceti da sejete oko sebe.

 

LAV

Grcki horoskop vas  usmerava da krenete dalje.To sto ste jos nepomireni sa prosloscu, ne daje vam pravo da tamo i ostanete. Oko vas tece zivot i savet je da se usmerite ka necemu, ili cak nekome.Vrlo uskoro cete to moci.

 

DEVICA

Grcki horoskop vam savetuje da cete morati da spustite loptu.Od vas se ceka da budete verni sebi i da svoj cilj ne odlazete. Vreme je da budete svesni svojih zelja, ali da morate cekati vreme da se ukaze za njihovo ostvarenje.

Nastavak na sledecoj strani…

Stranice: 1 2