Izaberi medenu pcelicu i saznaj koje ce ti polje biti lepo – Emotivno,radno,ili finasijsko?

Izaberi medenu pcelicu i saznaj koje ce ti polje biti lepo – Emotivno,radno,ili finasijsko?

20. travnja 2024. 0 By Lala

Medena pcelica je uvek vesnik lepih stvari, pa postoji i prica da  se cesto desava da nekome kasika upadne u med!

Pod tom narodnom se zaista podrazumeva  nesto najlepse.

Obicno se radi o sreci, i srecnim trenucima pojedinih osoba koje  se hvale  da im je krenulo. Obicno se to odnosi kada se neko iz lose situiacije, jednostvno snadje i kada mu se posreci.

To se kaze i za one kojima je lagodno dosla situacija u kojoj nece oskudevati ni na bilo koji nacin. Obicno pomislimo na novac, na dobru udaju, mada i cesto  neke situacije  mogu da nas iznenade.

Sta ce se vama desavati uskoro, da li cete imati tu ogromnu srecu da vam padne kasika u med? Na  kojem vasem zivotnom polju  ce se to najvise odraziti, i hoce li ikako?

Izberi medenu pcelicu i saznaj sta tebi sledi!

AKO STE IZABRALI MEDENU  PCELICU BROJ 1

Vi koji ste izbrali sliku medene pcelice pod rednim brojem jedan, gledate sirom otvorenih ociju kqko se menjaju neke stvari u vasem zivotu.

Na neke stvari je sigurno da niste mogli da uticete, ali vas to nije ni previse zanimalo.

Znali ste da morate da se nosite sa svim svojim situacijama i da ste vazni na polju emocija, ali morate biti razumni i normalni.

Vase srce ce se morati pomiriti sa nekim stvarima, i mada vrlo nevoljno. Ipak morate da priznate  da vam nije bilo ni lako , niti prijatno da savladate neke  i prihvatite neke momente. Kod vas ce da krene na radnom polju, jer vam je potreban novac.

Imacete sansu da pokazete i sta znate i koliko vredite. Ipak vam slede lepe stvari, mada ne toliko, koliko  zamisljate, ali vrlo dovoljno za vas.

Nastavak na sledecoj strani…

Stranice: 1 2