Ljubavni horoskop za sredu: Bivsa ljubav PRICA LAZI,ona se nije promenila!

Ljubavni horoskop za sredu: Bivsa ljubav PRICA LAZI,ona se nije promenila!

18. travnja 2023. 0 By Lala

OVAN

Vreme je da vam se desavaju lepe stvari  i to ce biti vasa nova prilika.Ako ste imali lose stvari u proslosti, sada je vreme da se radujete.Proslost zaboravite i pokazite da je ovaj dan  vas novi moguci pocetak.

 

BIK

Bili ste i u boljim danima a i gorim, pa zasto da ne prevagnete na jednu stranu. Neka se zna sta cete dalje i sta vas vodi  u one dane kojima se nadate. Svoje ponasanje ne mozete stalno menjati i pokazite da ste u jednom smeru.

 

BLIZANCI

Previse izdataka za jedan dan i u suvise stresnih situacija  koje ce vas snaci.Pokazite radost novih dana,i pocnite od ovoga danas. Vreme je da se prilagodite situaciji koja vas vodi i koja vas  prosto ceka i nada vam se ponovo.

RAK

Osecate sta morate i znate do cega vam je stalo. Vreme je da shvatite da vas partner prica samo lazi, i da se nije nikako promenio.Od vas se ceka da se uverite da nije istina da se promenio i da samo zeli da vas uveri kao da jeste.

 

LAV

Vec ste na ivici snage da se uverite i lepsu stranu  ljubavi i vreme je da budete odlucni.Ucinite nesto jako konkretno  i vreme je da budete svesni sta cete.Vasi koraci su koraci koji vas vuku na bolju stranu,i cinite nesto za sebe.

 

DEVICA

Niste navikli na dane bez trzavica, a ovaj ce da vam bude najlepsi. Vrlomoguce da ce ovo biti dan u kojem cete postati srecni zodijak. Sve ce vampoci od ruke i vreme je da cinite sto vamje volja.

Nastavak na sledecoj strani…

Stranice: 1 2