NAJSRECNIJI ZNAK za 19.april: Bitno je da jedan znak UCINI onako kako mu KAZE SRCE,jer ce samo tako biti SRECAN!

NAJSRECNIJI ZNAK za 19.april: Bitno je da jedan znak UCINI onako kako mu KAZE SRCE,jer ce samo tako biti SRECAN!

18. travnja 2023. 0 By Lala

VAGA

Konacno, sreca u najavi.Posle niza suza i razocarenja cete moci napokon da kazete da ste dobili sve ono o cemu ste mastali.Jako vam znaci sto je jedan rak uz vas.Mislite o tome jer cuda mogu da uslede.

 

 SKORPIJA

Ono sto je vazno da kazemo kada je u pitanju ovaj dan jeste da vama sledi novi pocetak.Neko iz vase proslosti zeli sa vama da nastavi tamo gde je stao.Sve ostalo je na vama.Pazite kome obecavate.

 

 STRELAC

Vazno je da kazemo da ce ovaj dan biti prilika da mislite na sebe.Vi ste znak koji je uvek pokusavao da usreci  druge,sada je doslo vreme da se fokusirate na ono sto vama licno treba. Nemojte obecavati mnogo i davati laznu nadu,.

 

 JARAC

Ono sto je bitno kada je u pitanju ova sreda jeste da vi ne obecavate ono sto niste u stanju da ispunite.Nemojte obecavati i davati laznu nadu jer su velike sanse da bi ste u tom slucaju mogli nekome slomiti srce.

 

VODOLIJA

Bice ovo dan koji nece doneti nista posebno.Istina je da imate velika ocekivanja ali morate imati na umu da se neke zelje ipak ne mogu ostvariti.Bice ovo dan kada sledi promena kakvu ni u kom slucaju niste ocekivali.

 

 RIBE

Ljubomora vam je veliki problem. Ali ono sto moramo da kazemo jeste da vam je to velika greska.Vi imate nekoga ko vas iskreno voli i tu osobu treba da cuvate.Velika vam je greska sto mislite da vas laze i vara neko kome ste vi bili i ostali na prvom mestu.

Stranice: 1 2