Vagama ce neko slomiti srce, a Rak i Skorpija, za neke nemoguci spoj, shvatice da su srodne duse!

Vagama ce neko slomiti srce, a Rak i Skorpija, za neke nemoguci spoj, shvatice da su srodne duse!

18. travnja 2024. 0 By Lala

OVAN

Nervozni ste a da ne znate zasto, i ne pitate se zbog koga je to. Vase srce zeli da se raduje i da pokaze sve ono sto i oseca, ali ste zbunjeni. Bas od zbunjenosti je i vasa nervoza.  Vi se osecate kao da ste  zaljubljeni, a ne smete priznati.

 

BIK

Vas je tuga i vasa sreca, jer je isti uzrok svemu. Jedna osoba je sve u vasem zivotu, i uzrok tuge i povod za vasu srecu.Probajte da eleminisete sve sto vodi losim stvarima, i gledate samo pozitivno.

 

BLIZANCI

Nikako da budete svesni da mozete menjati mnoge stvari, a vi se tuzite na nemoguce.Samo budite uporni i sve ce doci na svoje.Tek cete se uveriti u neke stvari. Vreme je da se srede neke stvari ali samo vasim nastojanjima.

 

RAK

Zaljubili ste se u jednu skorpiju, bas kao i ona u vas. Dok vas  svi gledaju kao nemogucu kombinaciju, vi osecate da ste spoj.Vasa dobrota i njena moc, ucinice idealnu kombinaciju. Vi ste srodne duse koje ce se naci na zaprepascenje mnogih.

 

LAV

 

Radujte se da se mozete nadati lepim desavanjima, jer imate povoda. Ukazala vam se sjajna prilika i zato se nadjite na putu ostvarenja. Samo je prepoznajte, i sve ce da bude mnogo drugacije.Neko misli na vas.

 

LAV

Vasa ljubav ce pretrpeti  razlicite  faze ali se morate osloniti na sebe. Od osecanja srece  do osecanja pobede, treba proci vremena. Vasa veza vec trpi, i pretrpece mnogo, ali ce uspeti i opstati.Vreme je za neke licne pobede.

 

DEVICA

Gledate sve sa visine, a moracete da menjate stav. Za nekoga ste neodoljivi, a ne moze da smogne hrabrosti da vam pridje.  Osmelite se, dajte mu povoda i bar nekim skrivenim signalom. Dozvolicete mu da vas ohrabri, a onda sledi nesto prelepo.

Nastavak na sledecoj strani…

Stranice: 1 2