Od 21.aprila do 14.maja vlada RETROGRADNI MERKUR i evo sta donosi!

Od 21.aprila do 14.maja vlada RETROGRADNI MERKUR i evo sta donosi!

19. travnja 2023. 0 By Maja

VAGA

U narednom periodu vi cete morati da se suocite sa desavanjima na poslovnom polju koja vam nece lako pasti. Pred vama su promjene koje bi mogle donijeti gubitak radnog mjesta, ali jako je bitno da ne prestanete da se borite za svoju srecu.

SKORPIJA

U periodu koji je pred vama vi cete morati da se suocite sa problemima na polju ljubavi. Pred vama je naime raskid sa voljenom osobom koji ce vam jako tesko pasti. Pred vama su desavanja koja ce mnogo toga uvasem zivotu da promjene.

 

STRIJELAC

Ocekuju vas dsavanja u narednom periodu koja ce vam donijeti veliku srecu na svim poljima vaseg zivota. Retrogradni merkur donosi promjene koje ste zeljeli i kojima se vece dugo vremena nadate. Sve se mijenja samo u vasu korist.

JARAC

Pred vama su desavanja koja ce vam donijeti srecu na poslovnom polju, ali i veliku srecu kada su vase emocije u pitanju. Sve ce da vam krene onako kako ste zeljeli i kako ste vi to imali u planu.

 

VODOLIJA

Vrijeme je da vam u zivotu sve krene onako kako ste zeljeli. Pred vama su desavanja u narednom periodu koja ce vam donijeti veliku srecu kakva vam je i potrebna- U vas zivot napokon dolaze samo dobra vremena, ali tu srecu ste iskreno zaluzili.

 

RIBA

Pred vama je sreca koja ce vam donijeti desavanja koja ce vam znaciti mnogo. Novcana sreca vas ocekuje koja ce vam omoguciti da se udaljite od problema koji su vas do sada pratili. Pred vama je period velike srece.

Stranice: 1 2