OVI PAROVI zodijaka su SADA  BIVSI,ali im u NAREDNIM DANIMA SLEDI POMIRENJE jer je LJUBAV JACA od SVEGA….

OVI PAROVI zodijaka su SADA BIVSI,ali im u NAREDNIM DANIMA SLEDI POMIRENJE jer je LJUBAV JACA od SVEGA….

19. travnja 2023. 0 By Maja

 

LAV i SKORPIJA

U vasoj vezi je bilo uspona i padova. Nema sumnje u to da sa skorpijom nije uvijek lako, ali ljubav koju jedna skorpija moze  pruziti ne moze niko drugi.

Vi kao lav ste i previse ponosni , i cesto vam je falilo razumijevanje da se za ljubav morate boriti.

Desavanja koja su iza vas bila su veliki teret za vasu vezu. Koliko god ljubavi izmedju vas bilo sa nekim desavanjima se niste znali nositi. Odluka da se razidjete se je ispostavila kao velika greska, jer oboje ste jos uvijek ludi jeno za drugim.

Vama je ljubavna sreca sudjena , jer u narednom periodu vi cete imati priliku za jedan iskren i otvoren razgovor

. Od tog momenta nista vise nece biti isto, jer vi cete odluciti da svoj zivot nastavite zajedno. Volite se i zasto da patite jedno za drugim, kada velika ljubav moze da vlada u vasem zivotu. Vi cete se izboriti za svoju srecu, jer jedno bez drugoga ne zelite da budete.

Vama je zajednicka ljubavna sreca sudjena, jer vi ste dva zodijaka koji su stvoreni jedno za drugo, i niko tu srecu nece moci narusiti.

Vi cete se izboriti sa svim problemima jer vasa ljubav je jaca od svega. Pred vama je jedan novi pocetak koji ce ovaj put biti nesto sasvim posebno. Naucili ste iz svojih gresaka i  nista vasu ljubavnu srecu nece vise moci narusiti. Vi cete biti sretni, jer zajednicka sreca vam je sudjena.

Stranice: 1 2