Ovi znaci ce PATITI kao nikada kad saznaju da ih je IZDAO neko koga NAJVISE VOLE!

Ovi znaci ce PATITI kao nikada kad saznaju da ih je IZDAO neko koga NAJVISE VOLE!

18. travnja 2024. 0 By Lala

OVAN

Uglavnom se drzite situacije kakvom takvom.Solidna je, a i da je losa, ne biste imali hrabrosti  da menjate sta. Uvek se  plasite promena i strahujete sta ce vam doneti. Za sada  mozete biti spokojni.Ali ne zadugo, svakakomorate ciniti neke korake!

 

BIK

Osecate se nesrecnim, a niste svesni da ne cinite nista za srecu.Od vas se svi nadaju da se okrenete boljitku i da budete spremni da krenete napred.Vi to mozete i po snazi i po inteligenciji.Vas problem srece je vasa lenjost.

 

BLIZANCI

Nista vam ne bi bilo tako lose da nije izdaje od strane jednog bika.To je bila vasa sreca i vasa nada u bolje sutra.Nije opravdao  vase nade i vasa ocekivanja i zato se osecate tuzno i povredjeno.Razocarenje boli.

 

RAK

Kao da vam se svet srusio na glavu, osecate se slomljeno i umorno. Nemate vise snage da se borite sa onim sto vam je bilo vazno.Doziveli ste izdaju jedne skorpije i bika koji su vam bili centar sveta. I sada ste prepustate  da vas lomi zivot.

 

LAV

Mislili ste  da volite i da i vas zauzvrat voli osoba koju volite vi.Bar ste ziveli u nadi da vas je snaslo to veliko osecanje uzajamne srece. Na zalost, uvericete se u suprotno i to ce vas zaboleti kao nikada pre sto vas je bolelo.

 

DEVICA

Pokusajte da pricate sa partnerom i da nadjete neku granicu. Ako je i sam postavio neke granice, budite fer i drzite ih se.Nemojte da vas snadje osecaj da niste ispostovali  ono sto ocekuje, ali naglasite mu da i on mora ispostovati vase zahteve.

Nastavak na sledecoj strani…

Stranice: 1 2