Poslednji dani aprila nekome donose svadju i iznenadan RASTANAK!

Poslednji dani aprila nekome donose svadju i iznenadan RASTANAK!

18. travnja 2024. 0 By Lala

OVAN

Previse ste se vezali za jednu osobu, a ona za vas ni malo.Probajte se odupreti srcu koje vas tera ka njoj.Verujte da to morate uciniti do kraja meseca. Bolje je tako, jer cete svakako biti povredjeni.

 

BIK

Postali ste jako zamisljeni i zbunjeni, kao daste se predali.Zelite nesto a to nikako da ostvarite. Ovo je mesec vaseg rodjenja, treba da slavite, umesto sto samujete. Trgnite se jer je krajnje vreme. I vasa okolina to jako zeli.

 

BLIZANCI

Ne znate sta cete i kako a vreme je da se krene napred. Tuzni ste i razocrani sa jednom bliskom osobom. Hteli biste da menjate situaciju, ali ce prvo ta osoba morati da se promeni.Sami  je ne mozete promeniti vi, ako ona nece promene.

 

RAK

Oko vas se vrzmaju i misli i desavanja koja vam zagorcavaju zivot. Dok drugi misle da ste srecni, vi ne znate sta cete od briga.Mozda ce do kraja meseca da se resi jedna velika briga. A onda cete odahnuti, jer ostale su sitnice, naspram nje.

 

LAV

Vasa sreca ce biti ono sto menja sve stvari u vasem zivotu. Do skora tuzni, a sada iznenada srecni i trenutno  zadopvoljni. Moracete se truditi da sami vi ne napravite nesto lose. Ako ostane bez promena, cekaju vas lepi dani.

 

DEVICA

Nadate se boljem sa jedne strane, a sa druge , zelite da se konacno sve resi. U poziciji ste gde nemate izbora, jer niste resili na vreme, neke stvari. Sada je prekasno za konacna resenja i koncne odluke. Ocekujete da ce se nesto desiti i tako ce se sloziti sve kockice.

Nastavak na sledecoj strani…

Stranice: 1 2