U narednim danima ovim znacima SLIJEDI POMIRENJE sa BIVSOM LJUBAVI!

U narednim danima ovim znacima SLIJEDI POMIRENJE sa BIVSOM LJUBAVI!

19. travnja 2023. 0 By Maja

U narednim danima ovi znaci ce se pomiriti sa svojom velikom ljubavi. Sudbina ih je razdvojila ali sudbina ce i ponovo da ih spoji. Pred njima je sreca kakvoj se nisu mogli nadati jer dugo se tom pomirenju nadaju.

LAV

Vi ste se uvijek borili za ljubav kao malo ko drugi. Nikada niste dozvolili da vam neko kaze da vi ne volite iskreno, jer vi za ljubav zivite. Cijenite ljubav i za nju ste uvijek cinili sve sto je u vasoj moci. Tako je bilo i sa vasim bivsim partnerom kojeg ste voljeli kao nikoga drugog na ovom svijetu.

To je bila ljubav koju do dan danas niste uspjeli da prebolite. Vasa ljubav prema voljenoj osobi je bila iskrena i vi se te ljubavi nikada ne biste odrekli. Ali problemi su poceli da vladaju u vasoj vezi koji su vam oboma lomili srce.Niste zeljeli da se razidjete, ali sudbina je odlucila drugacije. Upravo zbog nekoh problema vasi putevi su se razdvojili ali nikada niste prestali da volite svoju bivsu srecu.

Nije ni ona vas mada vam to mozda nikada nije zeljela priznati. Ali u danima koji su pred vama vi cete se pomiriti sa osobom koju najvise volite. Pred vama je susret sa bivsom srecom koji ce promjeniti sve. Vas ocekuje pomirenje sa osobom koju nikada niste preboljeli, ali nije ni ona vas.

Mnogo se volite i vama je prosto sudjeno da ostanete zajedno. Uprkos svim problemima koju su iza vas, vi cete napokon samo za srecu znati. Za tu srecu vi cete se boriti i ovaj put necete dozvoliti da bilo kakvi problemi razdvoje vasa srca.

 

Nastavak na sljedecoj stranici…

Stranice: 1 2