U narednim danima ovim znacima SLIJEDI POMIRENJE sa BIVSOM LJUBAVI!

U narednim danima ovim znacima SLIJEDI POMIRENJE sa BIVSOM LJUBAVI!

19. travnja 2023. 0 By Maja

SKORPIJA

Uvijek ste se zauzimali za svoju srecu jer vi ste jedan od zodijaka koji zivi za ljubav. U vasem zivotu nije uvijek sve bilo savrseno,sve dok niste upoznali svog bivseg partnera. To je bila ljubav na prvi pogled  i vi ste tu osobu odmah zavoljeli. Mnogo toga ste zajedno prosli, mnogo uspona i padova je iza vas ali vi ste se borili.

Nikada niste zeljeli da zamislite svoj zivot bez voljene osobe, ali sudbina je imala cudne namjere. Vi ste se razisli mada se ludo volite. Vi ste mnogo tvrdoglavi i mozda to necete uvijek priznati, ali mnogo patite za bivsom ljubav. I ona za vama jer nikad vas nije preboljela, kao ni vi nju.

U vasem zivotu vlada tuga jer na vasoj strani nije osoba koju iskreno volite. Ali u danima koji su pred vama vas ocekuje pomirenje sa voljenom osobom. Vi cete se slucajno sresti i to ce biti pomirenje koje se vise nikada nece raskinuti.

Zajedno cete ostati jer cete shvatiti da ste jedno drugom prosto sudjeni. Vi cete biti sretni jer ce na vasoj strani biti osoba koju volite kao nikog drugog na ovom svijetu. Pred vama su desavanja koja ce vam samo veliku srecu donijeti jer vi cete sa voljenom osobom  mnogo toga u zivotu postici. Sreca ce vam biti naklonjena jer vi cete biti odlucni da se ovog puta za svoju srecu do kraja borite.

Stranice: 1 2