Cestitamo ako ste rodjeni u ovom znaku, vama niko nista ne moze!

Cestitamo ako ste rodjeni u ovom znaku, vama niko nista ne moze!

20. travnja 2023. 0 By Lala

SKORPIJA

Jako ste otresiti i vazni, pa se takvim i predstavljate pred svima.Od vas se ceka da budete spremni da delujete u momentu i da donosite vazne odluke. Vi ste poslovnjak i nesto vam super ide, a to je vec urodilo i plodom. Vas posao vam ide uzlaznom linijom, i vi ste neko vrlo uspesan u onome cime se bavi.

Veliki ste i otresiti i vreme je da pokazete  da ste u svome poslu i znacajni i nezamenljivi. Nizete uspeh za uspehom i slazete novcanice na novcanicu, ali u tome nije sreca.Vreme je da budete  spremni da se vas uspeh prenese i na vase emotivno polje.

Sto se tice vaseg posla vi ste jaki i tu vam niko nista ne moze.Ali problem je vasa nedovoljna sreca, nesto sto ste i sami i tuzni i sto vase emotivno polje nikako da se otvori. Vec ste imali i priliku da istrpite velike emotivne bure i oluje i da zavolite ludo.

A onda, ma koliko bili  voljeni, toliko ste na kraju ostali razocarani i povredjeni. Sada je vreme da se okrenete novoj sreci i novim koracima. Mozda jos uvek plivate u tragediji  svoje bolne proslosti. Vreme je da okrenete novi list i da podjete za  jednom novom prilikom koja vam je blizu.

Zaboravite sta je bilo i sta je ono sto vas   ceka i sto moze ponovo da bude. Niste spremni da se opet otisnete u proslost, no morate da idete napred. Jedna osoba  je pokusala da ozivi vasu proslost i vi se opet osecate i porazeno i povredjeno.

Za sada ste resili da budete sami, da odlucite sta cete dalje i da napravite jedan bolji plan. Mada vam sada niko nista ne moze, vi cete praviti plan i resiti da reorganizujete svoj zivot u celini!  I po tome ste najposebniji znak.

Stranice: 1 2