LJUBAVNI HOROSKOP za  SUBOTU: Ovaj dan ce biti JAKO BOLAN, jedan znak nece znati sta ga je snaslo jer mu sledi IZDAJA…

LJUBAVNI HOROSKOP za SUBOTU: Ovaj dan ce biti JAKO BOLAN, jedan znak nece znati sta ga je snaslo jer mu sledi IZDAJA…

20. travnja 2023. 0 By Maja

OVAN

Predivan dan je pred vama koji ce vam znaciti mnogo. Sve ce da vam krene na bolje jer vi za probleme necete znati. Sreca ce vas pratiti na svakom koraku jer vi ste srecu koja je pred vama iskreno zasluzili.

BIK

Sreca u ljubavi vam nije bila mnogo naklonjena, ali to se mijenja u danu koji je pred vama. Neko do koga vam je mnogo stalo napokon ce vam priznati svoja iskrena osjecanja. Pred vama su desavanja koja ce vam samo veliku srecu donijeti.

 

BLIZANCI

Pred vama su manje nesuglasice sa voljenom osobom koje  ce vam jako tesko pasti. Pred vama su desavanja koja ce vam omoguciti da napokon saznate istinu koja bi vas mogla zaboljeti. Pred vama su desavanja koja ce vam donijeti veliko razocarenje. Ni sami necete znati sta vas je snaslo.

 

RAK

Vi cete imati mnogo razloga za srecu jer pred vama su desavanja koja ce vam samo dobro donijeti. Pred vama su desavanja koja vam samo dobro donose jer vi cete sa voljenom osobom napokon samo za veliku srecu znati.

 

LAV

Pred vama su velike promjene koje ce vam znaciti mnogo. Napokon cete sa voljenom osobom samo za veliku srecu znati jer vi cete uspjeti da rijesite neke probleme koji vas vec dugo vremena prate.

 

DJEVICA

Pred vama je velika ljubavna sreca koja ce vam znaciti mnogo. Vas ocekuje dan u kojem cete samo za veliku ljubavnu srecu znati. Pred vama su desavanja koja ce vam samo veliku ljubav donijeti.

 

Nastavak na sljedecoj stranici…

Stranice: 1 2