Ovan u LJUBAVNOJ SRECI,Blizance ocekuje VELIKA TUGA,a ovaj znak ce napokon upoznati svoju VELIKU LJUBAV!

Ovan u LJUBAVNOJ SRECI,Blizance ocekuje VELIKA TUGA,a ovaj znak ce napokon upoznati svoju VELIKU LJUBAV!

20. travnja 2023. 0 By Maja

OVAN

U narednih sedam dana vas prati velika sreca sa voljenom osobom. Vi cete uspjeti da ostvarite jedan zajednicki san koji ce vam znaciti mnogo. Vi cete biti samo sretni jer za probleme u danima koji su pred vama vi necete znati.

 

BIK

Vas ocekuju desavanja koja ce vam mnogo znaciti. Poslije mnogo nesuglasica dolazi vrijeme za veliku srecu za koju ste se iskreno borili.Niko i nista nece moci da narusi srecu koja je pred vama. Slobodni bikovi ce upoznati svoju veliku ljubav.

 

BLIZANCI

Pred vama su desavanja koja ce vam samo veliku tugu donijeti. Vas ocekuju promjene koje ce vam slomiti srce jer dolazi do raskida sa voljenom osobom. Pred vama su dani u kojima vam nece biti lako.

 

RAK

Vama je velika ljubavna sreca naklonjena jer cete sa voljenom osobom da provedete sedmicu ispunjenu ljubavi i harmonijom. Zadnji period vam nije samo srecu donosio ali u danima koji su pred vama vi za probleme necete znati.

 

LAV

Jedna osoba ce vam priznati svoja osjecanja ali vi necete biti sigurni u sebe. Ta osoba vam se vec duze vrijeme dopada ali vi u svoja iskrena osjecanja necete biti sigurni. Vrijeme je da donesete vazne odluke kada su vase emocije u pitanju.

 

DJEVICA

Sa voljenom osobom provodite dane srece jer problemi ce vas itekako zaobici. Pred vama su desavanja koja ce vam samo srecu donijeti jer sa vasim partnerom vi cete samo sretni biti. Slobodne djevice ce upoznati jednu predivnu osobu.

 

Nastavak na sljedecoj stranici…

Stranice: 1 2