Ovi zodijaci ce TOKOM LJETA morati da se bore sa SLOMLJENIM SRCEM!Izdati ce ih osoba za koju bi ONI DALI SVE!

Ovi zodijaci ce TOKOM LJETA morati da se bore sa SLOMLJENIM SRCEM!Izdati ce ih osoba za koju bi ONI DALI SVE!

20. travnja 2023. 0 By Maja

VAGA

Vi za ljubav cinite sve, jer niko ne umije da voli kao vi. Vasa ljubav je uvijek bila samo iskrena, jer vi niste neko ko zna da sakrije svoja osjecanja. Ljubav je bila i ostala vasa zivotna vodilja, jer vi ste zodijak koji za svoju ljubavnu srecu mnogo cini.

Ne ocekujete da se sreca desi sama, vec se trudite da ona postane dio vaseg zivota.

Vas partner vas voli, ali on ce tokom ljeta napraviti jednu veliku gresku koja ce vama slomiti srce. Jedna osoba ulazi u zivot vaseg partnera  sa kojom ce on zapoceti tajnu vezu. Vrlo brzo cete poceti sumnjati da nesto nije u redu, jer vi vrlo dobro znate ukoliko neko nije iskren prema vama.

Sve cete saznati, i mada ce se vas partner zbog svojih postupaka mnogo pokajati, vama nece lako pasti i da samo pomislite da oprostite.

Nece vam biti lako, jer vi ste zodijak koji je mnogo emotivan i kojem ce sve sto cetesaznati jako tesko pasti. Koliko god vasa ljubav prema vasem partneru bila jaka, necete moci oprostiti, jer sa vasim osjecanjima nema igre.

Ovog ljeta cete morati da se suocite sa velikom boli, ali vi ste zodijak koji je jak i koji nece tek tako dici ruke od ljubavi.

Svojoj sreci cete se ipak nadati, jer necete dozvoliti da vas razocarenje udalji od vase zivotne vodilje. Ljubav ce vama jos da pokuca na vrata.

Stranice: 1 2