TOKOM SLEDECE SEDMICE: Rak bi mogao da se OBOGATI, Vodolija da DODJE do CILJA, Lavu ce biti SLOMLJENO SRCE…

TOKOM SLEDECE SEDMICE: Rak bi mogao da se OBOGATI, Vodolija da DODJE do CILJA, Lavu ce biti SLOMLJENO SRCE…

20. travnja 2024. 0 By Maja

OVAN

Pred vama su dani srece jer vi cete kako na poslovnom tako i na polju ljubavi sa svim desavanjima biti zadovoljni. Pred vama su desavanja koja vam samo dobro donose i koja ce vam napokon donijeti srecu kojoj ste se dugo nadali.

 

BIK

U danima koji su pred vama vi za probleme necete znati. Pred vama su desavanja koja vam samo dobro donose jer pred vama su desavanja koja ce vam znaciti mnogo. Na poslovnom polju ostvarujete jedan veliki san sto ce vam biti od velikog znacaja.

 

BLIZANCI

Vi cete biti sretni kada je vas poslovni zivot u pitanju ali na polju ljubavi necete imati mnogo srece. U danima koji su pred vama doci ce do igranja sudbine sa vasim emocijama jer naci cete se u jednoj situaciji koja vam nece lako pasti.

 

RAK

Pred vama je velika sreca na poslovnom polju ali i na polju ljubavi vi cete samo sretni biti. Pred vama su desavanja koja ce vam donijeti novcanu srecu kakvoj se ni sami niste mogli nadati jer pred vama su desavanja koja vam samo dobro donose.

 

LAV

Sve ce vam  krenuti  naopako jer voljena osoba pravi jedan potez koji ce vam slomiti srce. Dolazi do promjena koje ce vam donijeti tugu kakvoj se niste mogli nadati.

 

DJEVICA

Pred vama su dani u kojima cete se morati sa velikom tugom suociti. Vi cete saznati istinu koja ce biti bolna i koja ce vas navesti da donesete odluku koja ce vam tesko pasti ali koja ce vam napokon donijeti vas mir. Na poslovnom polju sve se odvija u vasu korist.

 

Nastavak na sljedecoj stranici…

Stranice: 1 2