TOKOM SLEDECE SEDMICE: Rak bi mogao da se OBOGATI, Vodolija da DODJE do CILJA, Lavu ce biti SLOMLJENO SRCE…

TOKOM SLEDECE SEDMICE: Rak bi mogao da se OBOGATI, Vodolija da DODJE do CILJA, Lavu ce biti SLOMLJENO SRCE…

20. travnja 2023. 0 By Maja

VAGA

Pred vama je sreca kao nikada do sada jer vas ocekuju predivne promjene na poslovnom polju koje ce vam znaciti mnogo. Vi cete uspjeti da ostvarite vece novcane dobitke koji ce vam doci u pravi cas. Na polju ljubavi jedna osoba vam priznaje koliko joj znacite.

 

SKORPIJA

Pred vama su dani u kojima ce vam sve polaziti za rukom. Na poslovnom polju ostvarujete sto ste imali u planu ali i na polju ljubavi vi cete sa svim desavanjima biti samo sretni. Voljena osoba pravi jedan korak koji ce vam mnogo laskati.

 

STRIJELAC

Ljubavna sreca je pred vama jer vi cete sa voljenom osobom napokon uspjeti da rijesite neke probleme koji vas vec duze vrijeme prate. Pred vama je sreca jer cete i na poslovnom polju ostvariti sto ste zeljeli. Sreca je vama itekako naklonjena.

 

JARAC

Pred vama je poslovna sreca koja ce vam znaciti mnogo, ali sreca na polju ljubavi ce vas zaobici. Postizete mnogo kada su vase finansijenu pitanju dok na polju ljubavi dolazi do nesuglasica sa voljenom osobom koje ce vam jako tesko pasti.

 

VODOLIJA

Pred vama je velika poslovna ali i ljubavna sreca koja ce vam znaciti mnogo. Vi cete sa desavanjima koja slijede biti samo sretni jer va sreca prati i niko tu srecu nece moci narusiti. Vi cete biti sretni kao rijetko u zadnje vrijeme.

 

RIBA

U narednih sedam dana vi cete se morati suociti sa velikim problemima na poslovnom polju. Neocekivana desavanja su pred vama koja ce vam donijeti  velike probleme koji ce vam jako tesko pasti. Na polju ljubavi dolazi do nesuglasica koje ce sve samo na gore da promjene.

Stranice: 1 2