TOKOM VIKENDA ce ovi znaci iskreno uzivati, i moci da kazu da su dobili sto su i zeleli!

TOKOM VIKENDA ce ovi znaci iskreno uzivati, i moci da kazu da su dobili sto su i zeleli!

20. travnja 2023. 0 By Lala

OVAN

Vec ste se sredili po pitanju osecanja srca.Vreme je da tokom vikenda  pokazete da cete uzivati u onome sto je tu.Vreme je da uzivate u onome sto vam sledi, ali i da ne zapostavljate radne obaveze.

 

BIK

Od necega se mora ziveti i raditi, pa zato pokazite da ste spremni za obaveze.Ako ste se do sada lencarili i prosto se izvlacili, sada je vreme je za rad. Pokazite da cete moci da ispratite sve svoje obaveze i da cete uporedo uzivati u rezultatima rada.

 

BLIZANCI

Sve i da zelite da se bunite, necete to moci. Vreme je da pokusate da se dodvorite jednom raku i da mu budete sve. Vreme je da mu pokazete  da ga volite, ali i da ga naterate da i on zavoli vas.Ako uspete, onda mozete reci da ste ostvarili ono sto ste i hteli!

 

RAK

Volite nekoga, ali ne smete da se odate u osecanjima pred njim. Vesto se snalazite  da sakrijete osecanja i da se ponasate kao da ste ravnodusni.Bez obzira sto volite tu osobu, cekate da se prva izjasni po pitanju osecanja.A onda cete moci  reci da ste dobili sve sto ste zeleli.

 

LAV

Ljubav vas nece bas voditi mirnim putem. Imacete velika ocekivanja od osobe koja vam se svidja. I ne pomisljate da cete ostati neuzvracenih osecanja.Nece ici bas kako zamisljate da treba, ali ce se ipak neke stvari da dovedu u red.

 

DEVICA

Osecate da morate poci od pocetka, i ici polako.Neko vam se svidja, ali cete znati sta da ucinite. Umesto da pozurujete stvari, ici cete korak po korak.Bas lagano kao sto i dolikuje jednom dzentlmenu.

Nastavak na sledecoj strani…

Stranice: 1 2