IZABERI MESEC i saznaj kakvu poruku sa sobom nosi!

IZABERI MESEC i saznaj kakvu poruku sa sobom nosi!

21. travnja 2024. 0 By Lala

Mesec je planeta ljubavi i tamo gde mesec sija, ljubav je unapred obecana…

Kakva ce vasa ljubav biti i sta vas ceka u narednim danima?Izaberite sliku Meseca i saznajte kakvu vam poruku donosi!

AKO STE IZABRALI MESEC BROJ 1

Vi koji ste izabrali sliku meseca broj jedan, izabrali ste ruzicasti mesec. Verovali ili ne, obicno  je to slika meseca koji pravi lomome.Srecom, pa cini one emotivne u dusi. Bice da su ti lomovi vezani za nase dusevne nemire, simpatije i zaljubljivanja.

Vreme je da i sada vasa izabrana slika pokaze da zelite da se desi lepa  i nezaboravna ljubav. Bas ona kakvoj se nadate i onakva kakvom je ocekujete da vam se desi.Vreme je da i vas ponese osecaj  ljubavi koja vas vodi  i da ostanete u takvoj ljubavi i sreci.

Znate da vam se neko mnogo svidja, a znate i koliko. I mada niste sigurni da moze bilo sta da se desi, ipak se nadate.Osoba sto vam se uselila u srce je jedan ovan, prelep i vama  jako drag. Mada osecate da vas nije spreman ni da pogleda, ipak gajite nade da cete ga osvojiti.

Vreme je da zaigrate svim silama i da probate da mu se priblizite i da ga opcinite. Necete bas dugo da cekate na ono o cemu sanjate.Ipak cete morati da pokazete da ste mu ravni u svemu,pocev od lepote pa do intelekta.

Njemu treba osoba slicnih osobina koja ce da prati njegov ritam. Da pratite njegove uspehe, bas kao i svoje, da im se radujete i da skupa slavite. Ipak njemu ne treba rival, no mu treba prijatelj i partner. Budete li takvi, imate srece da osvojite njegovo srce i da mu budete ljubav…

Nastavak na sledecoj strani…

Stranice: 1 2