IZABERI MESEC i saznaj  kakvu poruku sa sobom nosi!

IZABERI MESEC i saznaj kakvu poruku sa sobom nosi!

21. travnja 2023. 0 By Lala

AKO STE IZABRALI MESEC BROJ 2

vikoji ste izabrali sliku meseca pod rednim brojem dva,necete imatilepu poruku. OOvo ce da bude izabrani mesec koji je retrogradan i samo tako i deluje. Uvek i samo retrogradno.

I sami znate da nije sve bas najbolje, i da vasa emotivna veza polako zalazi i pocinje se gasiti. Pojavila se monotonija, uzela vas je na zub prolaznosti, a vi uporno pokusavate da  nesto popravite.Nista necete postici jer su oblaci vec postali sivi, a vasa snaga je na izmaku.

Razmislite o poruci koju vam ovaj mesec donosi: Bolje je da razgradi i ono malo sto je ostalo. Bolje pre, nego kasnije, da bar znate na cemu ste.Na losem temelju nema stabilne srece.

AKO STE IZABRALI MESEC BROJ 3

Vi koji ste izabrali sliku meseca pod rednim brojem tri, izabrali ste onaj najlepsi. Plavi mesec, mesec nasih nada  koji se nadvija nad nasim snovima.  Tako je sakrio i vase zelje da se ostvarite u ljubav sa jedno osobom o kojoj mastate.

Dakle, vasa poruka meseca je da noseni nadom ocekujete da cete svoje snove dohvatiti rukom. Idete pod oblake, noseni zeljom da volite i budete voljeni.Neka sve vase zelje dodju  u red  i idite sigurnim koracima, gazeci smelo i sklanjajuci sve prepreke.

Ako verujete i veru udruzite sa nadom i svojom hrabroscu, stoji da cete biti voljeni i da cete voleti.

Stranice: 1 2