SUBOTA ce biti DIVNA ako ste rodjeni u OVOM znaku zodijaka!

SUBOTA ce biti DIVNA ako ste rodjeni u OVOM znaku zodijaka!

21. travnja 2023. 0 By Lala

OVAN

Nista posebno za vas ovoga dana. Ipak vi necete imati  potrebe ni da se zalite. Vase obaveze se znaju, bas kao i sve ostalo.Vredni i radni, necete zaostajati iza  najjacih, pa se radujte sto je tako. Pred vama lep i prijatan dan.

 

BIK

Radujte se sto cete  moci da pokazete neku vrstu samostalnosti. Mada ste zapali u neku svoju licnu krizu, vreme je da se cupate.Okanite se svojih negativnih misli i podjite za novim sutra. Danas ce vam se ponuditi neke nove sanse.

 

BLIZANCI

Od vas se ceka neki odredjen korak a vi nikako da ga ucinite. Gledate sta se desava oko vas  i samo posmatrate.Jedan nezni rak ceka na vasu reakciju i krajnje je vreme da reagujete. Ne ponasajte se kao da nista ne primecujete.

 

RAK

Gledate jednog blizanca koji vam se svidja. Vreme je da budete  sigurni o cemu se tu radi.Nemojte se ponasati  kao da ste slepi kod ociju, jer jasno vam je da on prati situaciju, ali cuti.Danas mozete ocekivati bar neke sitne reci od njega.

 

LAV

Ne slutite da ovaj dan moze da vam donese srecu. Zavuceni u ljusturu svoje licne tuge, osecate kao da vas nista lepo nece. Varate se sto mislite negativno i vreme je da se vasa ubedjenja menjaju.I hoce bas danas.

 

DEVICA

Slede vam brojna iznenadjenja pa ce ovaj dan da bude po vasoj zelji.  Verovali ili ne, pred vama je divan dan kakav niste imali vec dugo.Vreme je da budete svesni svojih mogucnosti, i da idete za zeljama.

Nastavakna sledecoj strani…

Stranice: 1 2