Blizanci besni, Skorpije ravnodusne, a jedan emotivni PAR ce pretrpeti RASKID ZBOG PREVARE!

Blizanci besni, Skorpije ravnodusne, a jedan emotivni PAR ce pretrpeti RASKID ZBOG PREVARE!

22. travnja 2023. 0 By Lala

OVAN

Osecate se ponosnim sto ste uspeli da resite nesto. Za vas je to bio dugotrajan problem, i sada ste prodisali.Savest vam je mirna i disete punim plucima.  Takodje i punog srca krecete ka jednoj osobi.

 

BIK

Odavno ste pustali da tece vas zivot, onako kako  drugi hoce. Niste ni sami nista menjali jer ste se plasili promena.Sada su dani da se trgnete i da  odredite sta je ono sto vi zelite.Vasa zelja je da ostvarite vezu sa jednim vagom.

 

BLIZANCI

Jako ste besni na jednu osobu koja vam se mesa u zivot. Da nije toga, sve bi vam bilo daleko prostije, a ovako vam obomu unosi sumnju.Ovih dana cete je morati distancirati iz vase i partnerove okoline. Tek kada dobije sut kartu, tek tada ce vam sve da krene.

 

RAK

Borite se lavovski da sve u zivotu drzite pod kontrolom.Vasa dosadasnja  situacija je takodje pokazala isto. Vreme je da se isplati sve ono sto cinite za dobrobit  svoje porodice. A ono sto cinite za odredjenu osobu, ravno je obozavanju.

 

LAV

Sa budnim ocekivanjem resenja jednog problema, cekate buduce dane.Iskreno verujete da ste ucinilisve da se srese vase brige i vas problem. Svesni ste da se radujete nemogucem, ali hocete se radovati. Ucinili ste sve i radujte se!

 

 DEVICA

Umesto sto se ljutite, vi se mozete i radovati ali ne znate. Pokusajte da budete vedri i raspolozeni. Tako postoji veca sansa da vam pridje onaj ko vas je naljutio. U svakom slucaju vam sledi pomirenje.

Nastavak na sledecoj strani…

Stranice: 1 2