IZABERI KNJIGU i saznaj STA TE CEKA u narednih sedam dana!

IZABERI KNJIGU i saznaj STA TE CEKA u narednih sedam dana!

22. travnja 2024. 0 By Lala

Knjiga je da se cita i pise, mada je svima zapisano tamo negde, i kako i sta ih ceka…

Sta je ono sto je vama zapisano i sta vas ceka u bliskim danima, tacnije narednih sedam dana? Izaberi jednu knjigu od ponudjene cetiri slike i saznaj!

AKO STE IZABRALI KNJIGU BROJ 1

Vi koji ste  izabrali sliku knjige pod rednim brojem jedan, rado biste da izbegnete brige.Ma kako to i koliko vi zeleli, necete moci.Brinuce vas svaki dan kako da prebrodite do sutra i kako da se izborite sa novcanim problemima.

Osecate veliki umor i da ste nemocni da se izborite, a povrh toga imacete i velike izdatke. Trazite nacina kako da premostite sve to.Mozda je osoba do koje vamje stalo  spremna da vas malo potpomogne.

AKO STE IZABRALI KNJIGU BROJ 2

Vi koji ste izabrali sliku knjige pod rednim brojem dva, mozda sada budete imali svoju drugu sansu.Bez posla ste,bar bez onoga koji biste zeleli da radite ikoji vas ispunjava. Akoi radite, cinite tosto morate i onako mehanicki,bez ljubavi prema njemu.

Finansijski stojite lose i jedan vam je prijatelj nada i uzdanica da cete se izvuci i postati neko. Pazite kako se vladate i sta cinite, jer sve ima svoju cenu. Nemojte da posle zalite. Mada ce vam ponudjeno da resi finansijsko pitanje, to sa sobom donosi i nove zahteve.

Moracete se mnogo cega odreci,ali cete morati i da za radi posla i novaca, ostavljate sve za sobom. Moracete da menjate zivotnu i radnu sredinu,da ostavljte stare isticete nove  prijatelje.Dobro razmislite i sta cete i hocete li da prihvatite ili ne?

Nastavak na sledecoj strani…

Stranice: 1 2