Izaberi  PUT i saznaj gde te zivot vodi i kakve te PROMENE cekaju u MAJU!

Izaberi PUT i saznaj gde te zivot vodi i kakve te PROMENE cekaju u MAJU!

22. travnja 2024. 0 By Lala

AKO SI IZABRAO PUT BROJ JEDAN…

Ti si osoba koja zna sta zeli ali i osoba koja ne ocekuje da ti nesto  padne sa  neba.

Dakle,ti si osoba kojoj je sada na prvom mestu da osvoji necije srce i  treba u danima koji su pred tobom da se boris. Dakle nema nista lose u tome    da poslusas glas svog srca i da pogazis  ponos. Imaj na umu da ponos bas nikada nikome nije doneo srecu. Osoba koju zelis oseca  isto sto i ti i u to nema nimalo sumnje. No, ona se dovoljno dugo borila za tebe i sad zeli da ti budes tu za nju. Da ti budes  osoba  koja se bori, ona koja ne krije svoje emocije. Neka tako bude i ovog puta.

Ako samo toj osobi jasno budes stavio do znanja sta je ono sto osecas onda ce ti naredni mesec doneti ljubav. Osecaj pripadanja. Emociju. Ima li sta lepse od toga?

 

AKO SI  IZABRAO PUT BROJ DVA…

Tokom maja meseca te cekaju neke vazne odluke. Cinjenica je da ovih dana imas mnogo problema na polju finansija… No, ne samo ti,  kod mnogih  je ljudi  sada    finansijsko polje jako  slabo. Ali, ne brini, tokom maja meseca ce sve to da se promeni kada si ti u pitanju.

Vec u prvim danima maja meseca ces dobiti priliku za rad.

Da se dokazes    koliko si dobar u onome sto radis. Da si osoba koja ne  bezi od problema vec pokusava da ih resi.

Ono sto moramo da kazemo jeste da ces   ne samo umeti da resis silne  probleme kojih ce biti na radnom mestu vec i da  poboljasas  svoj status.

Naime, ako se dokazes medju  svojim saradnicima i ako im na delu dokazes koliko si kreativan i snalazljiv… Onda ces do kraja meseca maja   biti nagradjen za svoj rad i  trud.

Ne samo da te ceka nova poslovna ponuda vec ce se i tvoje finansijsko stanje   znacajno promeniti. Na  bolje,naravno.

 

Nastavak na sledecoj  strani…

Stranice: 1 2