Na snazi je RETROGRADNI MERKUR i ovo je  PRAVA ISTINA o tome sta ceka tvoj znak do 14. maja!

Na snazi je RETROGRADNI MERKUR i ovo je PRAVA ISTINA o tome sta ceka tvoj znak do 14. maja!

22. travnja 2023. 0 By Lala

OVAN

Posto ste uznapredovali na poslovnom planu, postanite oprezni. Sada je period retrogradnog Merkura i cuvajte se njegovoh uticaja. Od vas se ceka da budete oprezni jer se moze odraziti na vas .Savet je da vodite racuna o novcu!

 

BIK

Niste sigurni sta vas vodi, ali Merkur svakako da nije. Izgleda kao da je do sada  delovao retrogradno u vasem znaku, pa je stao. Vreme je dok ne razara vas zivot, da mu se posvetite. I da koristite   svaku sansu da sada krenete napred.

 

BLIZANCI

Vreme je da se odlucite sta cete i sa kime voditi razgovore.Vas partner ce pobesneti sto ga zanemarujete, jer visite na telefonu.Verujte da ste u njegovom srcu izazvali sumnju da  ga varate.Da li se dopisujete krisom sa nekim? Ili mu priznajte, ili ga ubedite da ga necete vise zapostavljati.

 

RAK

Opet, kao i mnogo puta do sada, vraticete se u proslost. I sada ce vas muciti nostalgija i bicete vodjeni tugom. Proslost morate da potisnete, ma kako to bilo nemoguce. Inace ovaj period cete biti jako osetljivi na sve oko sebe.

 

LAV

Odavno biste morali da se okrenete napred i za novim planom i ciljem.Ova planeta ce zaista da utice na vas retrogradno. Podjete pa se vratite, odlucite nesto pa pogazite. Dakle za vreme dok traje uticaj ove planete, bicete u mestu, a do tada razmislite sta cete dalje!

 

DEVICA

Imacete neki cudan utisak da se nesto zbiva u vasem zivotu.Iz dana u dan, necete moci da  procenite sta je to, sve dok se ne desi nesto u vasoj vezi. Vreme je da se spustite na zemlju, jer ste se nadali suvise i glumili ste nesto sto  niste.

Nastavak na sledecoj strani…

Stranice: 1 2