Neki znaci ce u bliskoj buducnosti imati sve sto pozele, a bice i onih cije ce SRCE biti SLOMLJENO!

Neki znaci ce u bliskoj buducnosti imati sve sto pozele, a bice i onih cije ce SRCE biti SLOMLJENO!

22. travnja 2023. 0 By Lala

OVAN

Vreme je da se ponasate  u skladu sa mogucnostima.Trenutno vam je malo losije, ali ce uskoro da bude daleko bolje. Zato sada morate da se radujete, ma kako da vam je tesko. Budite realni i trazite svoje sanse.

 

BIK

Niste spremni da volite ponovo, ali morate da pokusate.  Svojim pokusajem nista bar necete izgubiti, a mozete mnogo dobiti.Zato se borite za svoje sanse,a pred vama su velike mogucnosti. Iskoristite ih, jer za jedan dan se sve moze promeniti.

 

BLIZANCI

Vreme je da date sansu jednome biku, jer on je zasluzuje.Za mnoge stvari je sam kriv, ali za neke ste krivi i vi.Osecate da ima potencijal, i zato mu budite oslonac i podrska.Videcete da vam se moze vratiti duplom merom.

 

RAK

Cinili ste sve i svasta i zrtvovali ste se za mnoge. Jednostavno vam niko nije uzvratio zahvalnoscu za vase zrtve.Posebno ste to ocekivali od skorpije ili jednog bika. Oseticete se slomljenog srca jer  vam se za dobrotu nije vratilo nicim, a kamoli dobrotom!

 

LAV

U nekoj ste neodredjenoj poziciji gde ne znate na cemu ste. Za sada ne mozete ni da pretpostavite da se moze desiti nesto lepse.Verujte da hoce i to uskoro, samo nemojte da mislite negativno.Imate sanse da vam se desi ono sto zelite.

 

DEVICA

Cesto mislite kako se i sta se desava drugima i cesto ste im zavideli.  Niste sagledavali svoje mogucnosti, niti kako je vama. Vreme je da odbacite svoje misli jer ste i vi u dobroj poziciji. Nemate potrebu za ljubomorom, jer i vama se desavaju dobre stvari.

Nastavak na sledecoj strani…

Stranice: 1 2