Ovo je PRAVA ISTINA o KARAKTERU svakog znaka-jednog zodijaka se treba PLASITI!

Ovo je PRAVA ISTINA o KARAKTERU svakog znaka-jednog zodijaka se treba PLASITI!

22. travnja 2023. 0 By Maja

OVAN

Vi vazite za zodijaka koji je uvijek iskren i koji uvijek nastoji da bude samo posten. Mnogo se trudite da ostvarite svoje snove i od istih nikad ne odustaje. Vasem karakteru se mnogi dive jer vi ste ponosan zodijak koji nikad ne prestaje da se bori.

 

BIK

Mnogo ste tvrdoglavi i necete lako popustiti kada sebi nesto zacrtate. Uvijek ste fokusirani na ono sto zelite i necete lako odustati. Nije sa vama uvijek lako, ali isto tako vas krasi velika dobrota, stoga vam ljudi mnogo  toga i nemogu zamjeriti.

 

BLIZANCI

Vi ste uvijek iskreni i nemate dlake na jeziku. Surovo ste iskreni i nikad se necete sluziti laima. Makar vas to i kostalo problema, vi ste jedno iskreno bice koje nikad nece prestati da se bori za ono sto zeli.

 

RAK

Vi ste zodijak velikog srca, velika dobrica koja uvijek nastoji da vidi samo dobro u ljudima. Mnogo ste darezljivi jer vi niste neko ko misli samo na sebe. Volite da vidite sretne ljude jer i vi sami nastojite da budete samo sretni. Ne podnosite tugu i probleme, ali vi nastojite da oni i ne vladaju u vasem zivotu.

 

LAV

Vi nikad necete dozvoliti da neko upravlja vasem zivotom. Vi kada sebi nesto zamislite, to morate i ostvariti. Imate uvijek velike ciljeve, ali mnogo ste vrijedni  i uvijek nastojite da te ciljeve posteno ostvarite. Mnogi vas se plase jer vi govorite sve direktno sto se mnogim ne dopada.

 

DJEVICA

Po tibetanskom horoskopu vi ste zodijak koji je uvijek privrzen svojoj porodici. Nikad necete izdati osobe koje volite, jer vi ste lojalni kao niko drugi.

 

Nastavak na sljedcoj stranici…

Stranice: 1 2