Do kraja mjeseca OVI ZNACI ce se POMIRITI sa BIVSOM LJUBAVI!

Do kraja mjeseca OVI ZNACI ce se POMIRITI sa BIVSOM LJUBAVI!

23. travnja 2024. 0 By Maja

Pred ovim znacima je pomirenje sa bivsom ljubavi. Sve ce u njihovom zivotu da krene na bolje jer pred njima su desavanja koja ce im samo dobro donijeti. Napokon ce na svojoj strani imati osobu koju nikada nisu preboljeli.

BLIZANCI

Vi uvijek volite cijelim srcem ili nikako. Vasa ljubav je uvijek bila samo iskrena jer vi ste neko ko za ljubav zivi. Vi kada zavolite onda je to sigurno samo iskrena ljubav. U vasem zivotu su bile ljubavi, ali vaseg zadnjeg partnera nikada niste preboljeli. To je bila osoba koju ste voljeli kao nikog drugog na ovom svijetu jer zajedno ste toga prosli u zivotu.

Previse ste ponosni i nikada necete iskreno priznati da vi za tom osobom patite. U vasem zivotu je sve stalo od kada je vas zivot napustila osoba koja je vase srce ukrala i nikada ga nije vratila. Ali i vas bivsi partner vas nikada nije prebolio ali isto kao i vama, ponos mu ne dozvoljava da napravi prvi korak.

Ali sudbina je ta koja ce vase puteve da spoji i vi cete se suociti sa svojom proslosti. Odmah cete primjetiti da se emocije nikada nisu ugasile i vi cete napraviti taj prvi korak i traziti pomirenje. Vasa bivsa ljubav se vraca u vas zivot jer i vi ste neko koga vas bivsi partner najvise voli. Problemi koju su vas pratili srusili su vasu vezu, ali ovaj put to necete dozvoliti.Vi najbolje znate kako vam je bilo bez  osobe koju volite, zato cete se zajedno boriti protiv svakog problema. Pred vama su desavanja koja ce vam donijeti samo srecu jer do kraja mjeseca vi cete na svojoj strani imati osobu koju volite najvise. Ali i ona vas.

 

Nastavak na sljedecoj stranici…

Stranice: 1 2