Do kraja mjeseca OVI ZNACI ce se POMIRITI sa BIVSOM LJUBAVI!

Do kraja mjeseca OVI ZNACI ce se POMIRITI sa BIVSOM LJUBAVI!

23. travnja 2023. 0 By Maja

VODOLIJA

Vi ste uvijek voljeli samo iskreno i sa bivsom ljubavi ste imali velike planove. Bivsa ljubav je otisla iz vaseg zivota jer neke probleme prosto niste uspjeli da rijesite. U vasem zivotu jer to ljubav kakvu nikada niste dozivjeli, ali ona nazalost vise nije na vasoj strani.

Mnogo patite zbog te osobe jer nikoga ne volite kao svoju bivsu ljubav. Vi zelite pomirenje i ne zelite to da krijete. Ali i vasa bivsa sreca zeli da se pomiri sa vama. Jedan susret ce promjeniti sve. Pred vama su naime desavanja koja ce vam samo veliku srecu donijeti jer pred vama je pomirenje sa osobom koju volite najvise. Vi cete biti sretni jer sa tom osobom ste imali velike planove.

Pred vama su desavanja koja ce vam samo veliku srecu donijeti jer vi cete ponovo biti sretni sa osobom koju nikada niste preboljeli. Ovaj put vi cete se boriti za zajednicku srecu jer pred vama ce biti iskusenja, ali nista sto zajedno necete moci rijesiti. Pomirenje sa bivsom ljubavi mijenja sve na bolje jer ni sami niste znali kako da nastavite dalje bez te osobe na svojoj strani.

Vama je ovaj put sreca sudjena jer cete biti slozni i necete dozvoliti da tuga upravlja vasim zivotima. Sreca vam je naklonjena  koju cete ovaj put i znati sacuvati.

Stranice: 1 2