IGRA ISTINE:Kljuc koji odaberes je RESENJE svih tvojih PROBLEMA!

IGRA ISTINE:Kljuc koji odaberes je RESENJE svih tvojih PROBLEMA!

23. travnja 2023. 0 By Lala

Kljuc B)

Ono sto vama otkljucava srce, i nesto sto kod sebe ne mozete da kontroliste a to je SAOSECAJNOST!

Nemojte pogresno da razumete… To  je nesto veoma lepo i plemenito, kao sto ste vi plemenita osoba, ali necemo se zavaravati to vas dosta puta kosta u zivotu, to sto imate razumevanje za svakoga… Dok kada ste vi u problemu, kao da nikome nije stalno, i svi pokusavaju da se izvuku na neki nacin sto nije uopste  u redu.

Ono sto bi bilo resenje vasih problema, je da tu saosecajnost, koja vam je toliko izrazena, i koja predstavlja vaznu karakteristiku vase licnosti, ukazete samo onima koji su dostojni, onima koji su tu za vas u dobru ili zlu…  Ma koliko da vam to tesko bilo.

Ako to ne uradite desavace vam se isto kao i do sada, bicete tu za sve, i svima biti podrska, cak i onima koji su vas povredili…. Kada vi budete u teskom polazaju skoro da necete imati nikoga da mu to kazete i zatrazite pomoc.

 

Kljuc C)

Ono sto vama otkljucava srce, i osobina koja vam je urezana kako u licnosti, tako i u zivotu je ODANOST!

Vi ste takvi, ako volite nekoga, i ako ste dobri sa njim… Ako delite i dobro i zlo, vi cete biti odani zauvek.

Ma koliko da vam bilo tesko, to je nesto jace od vas, a da li je to bas pametno uvek se drzati toga, u svetu u kome zivimo je pitanje veliko.

 

Ono sto bi moglo da bude rijesenje vasih problema je to, da tu svoju odanost ne drzite do kraja onim osobama koje vas nisu vredne… Tu pre svega mislimo koje su vas povredile mnogo puta.  I izneverile a vi i dalje stojite iza tih osoba, a njima nije jasno.

Odanost treba zasluziti, i vi vasu ne trebate poklanjati tek tako, samo zbog toga sto ste dobra osoba, vec je trebate pruziti samo onima koji je istinski zasluzuju.

 

Nastavak na sledecoj stranici…

Stranice: 1 2 3