Izaberi KARTU i ZAMISLI ZELJU!Jedna je ZNAK da ces MNOGO PATITI zato BIRAJ VEOMA PAZLJIVO!

Izaberi KARTU i ZAMISLI ZELJU!Jedna je ZNAK da ces MNOGO PATITI zato BIRAJ VEOMA PAZLJIVO!

23. travnja 2023. 0 By Maja

KARTA BROJ 1

Ti si osoba koja nikada nije pretjerano velike zelje. Skromna si dusa koja se samo bori za sebe i svoje najmilije. Nikada ti ne mislis samo na sebe, to prosto nije u tvojoj prirodi. Uvijek si bio velika podrska drugim ljudima mada se ti na druge osobe nikada nisi mnogo oslanjao. Tako su te razocarenja iz proslosti naucila, da vjerujes samo sebi. Lako ti nije jer se boris sa mnogo problema, posebno na poslovnom polju ti ne ide onako kako zelis. Mada veliki trud ulazes kako bi ti bilo bolje, nista na bolje da ti krene. Novac ti je potreban jer tvoje obaveze su prevelike.

Tvoja  zelja je skromna mada imas toliko problema i obaveza da bi mogao zazeljeti mnogo toga.

Ipak tvoja jedina zelja je vezana za tvoju financijsku sitauciju koja ti stvara velike probleme. Zelja  koju si zamislio ce da se ostvari, ali ona ce ti donijeti jos mnogo vise nego sto ti zelis. Sudbina voli da nagradi skromne ljude i ti ces pored poslovne srece imati jos vise srece kada je novac u pitanju. Pred tobom je naime jedan veliki novcani dobitak koji ce sve da  promjeni. Mnogo toga ces postici u svom zivotu jer novac koji stize mijenja sve.

Karta koju si izabrao donosi ti srecu kojoj si se uvijek nadao i u koju nikada nisi sumnjao.

Zelio si malo, a dobices sve sto ni sanjati nisi mogao. Karta koju si izabrao donosi ti pravo bogatstvo i veliku srecu u tvoj zivot.Nista vise nece biti kao prije al ibolje i ljepse sigurno hoce. Velike promjene su pred tobom koje ce u tvom zivotu i ostati.Veliki si sretnik koji ce postici sve sto zeli.

 

Nastavak na sljedecoj stranici…

Stranice: 1 2