Ponedeljak, 24.april ce biti DAN za PROSIDBE ako ste rodjeni u ovom znaku zodijaka!

Ponedeljak, 24.april ce biti DAN za PROSIDBE ako ste rodjeni u ovom znaku zodijaka!

23. travnja 2023. 0 By Lala

OVAN

Jos uvek se ponasate tiho i tajanstveno u vezi. Ali ne treba da zamere na tome, to je vasa priroda. Vas partner se cesto upita da li nesto ne krijete od njega,ili nesto tome slicno. Danas imate sansu da ga razuverite  u tome.

 

BIK

Niste ni svesni da vas ceka i veliko i prijatno iznenadjenje. Kao da ste zaboravili da je vreme vaseg rodjenja i vreme za slavlje. Dok se osecate tuzno i usamljeno, vreme je za drustvo i radost. Jedno lice ce vas obradovati najvise od svega i svih.

 

BLIZANCI

Ne znate sta vas je snaslo,ali osecate neku cudnu nervozu. Mozda je ona posledica prethodnih dana.Ako vam je nesto nejasno, ili ste nesto propustili, vreme je za  saznanja.  Okrenite se partneru i razgovarajte. Samo bez tona!

 

RAK

Najtuzniji ste od svih a tako se i ponasate. Mada tugu vesto skrivate osmehom, odace vas pogled. Taj tuzan i izgubljen pogled, videce jedno blisko lice koje vam je drago Ne tugujte ako nista ne mozete da promenite.

 

LAV

Isti ste kaoipre,i nesto biste po svome. Kazu da se  menjate ali vi niste nista promenili. Ni svoje navike, ni svoje puteve. I dalje ozivljavate proslost i zivite od uspomena. Vreme je za novi pocetak, umesto sto stojite u mestu. Sledi vam susret.

 

DEVICA

Ne znate sta vas ceka i sta vam je bitno, ali cete morati da napravite neki plan.Od vas se ceka da budete odlucni I da krenete napred.Vreme je da se zna sta vam je prioritet i sta vam je cilj.Od vas se ceka da se srede vasi tokovi.

Nastavak na sledecoj strani…

Stranice: 1 2