Saznajte kome ce zadnji dani meseca APRILA biti PREDIVNI, a ko ce jedva cekati kraj meseca!

Saznajte kome ce zadnji dani meseca APRILA biti PREDIVNI, a ko ce jedva cekati kraj meseca!

23. travnja 2023. 0 By Lala

OVAN

Po ciganskim kartama vas ceka poslovni uspeh. Zato se radujte sto cete i dalje da se  nadate jednoj osobi da sa njom delite uspeh. Sreca je najsladja kada je delite sa nekim, a kada je to voljeno bice, onda je jos veca.

 

BIK

Po ciganskim kartama vas astro vam vidi besparicu.Mnogo cete se nervirati i pokusavati da se dovijate na svaki nacin. Sami ste krivi za svoje nestasice novaca, jer imate ogromne potencijale. Radite za male pare, a ne biste morali.

 

BLIZANCI

Po ciganskim  kartama  vama stoji nervoza i vreme je da je malo regulisete. Zasto sebi cinite da vam bude gore, umesto bolje. Moracete da cuvate svoje zdravlje, a njega cete poljuljati vasim  nerviranjem.

 

RAK

Po ciganskim kartama vas astro opet vidi vase tuzne oci. Zasto se sve desava vama koji ste tako dobri i pravedni? Razmislite da li je kriva samo jedna osoba ili vise njih?Od vas se ceka da budete svojim i pokazete svoj stav. Ne  dajte da vam zagorcavaju zivot.

 

LAV

Po ciganskim kartama, mozda je vreme da zaboravite jednu osobu.Vase price vas  mogu kostati, pa zato ih ne sirite.Od vas se ceka da budete spremni da zaboravite da pricate o bivsoj. Vreme je za jednu novu vezu.

 

DEVICA

Po ciganskim kartama vama  fali osecaj vezanosti. Osecate se napusteno od svih i vreme je da budete odlucni. Ako su vas neki zaboravili, zaboravite i vi njih.Ne znate sta biste od muke, ali vreme ce uciniti svoje.

Nastavak na sledecoj strani…

Stranice: 1 2