Saznajte kome ce zadnji dani meseca APRILA biti PREDIVNI, a ko ce jedva cekati kraj meseca!

Saznajte kome ce zadnji dani meseca APRILA biti PREDIVNI, a ko ce jedva cekati kraj meseca!

23. travnja 2023. 0 By Lala

VAGA

Po ciganskim kartama vas astro vam zeli  da ulije samopouzdanje.  Nemate ga jer ste ga  izbubili sa  jednim strelcem.On vam je ukrao srce i ljubav i vasu slobodu.Vreme je da ne oklevate da mu pridjete. Vreme je da kazete da ga volite.

 

SKORPIJA

Po ciganskim kartama vas astro vas upucuje na haos u dusi.Osim sto se osecate lose i preumorno, imate i drugih problema. U nekim situacijama ste ishitreno reagovali i sada ste ispali uzrok problema u kojem ste.Sredite se!

 

STRELAC

Po ciganskim kartama, vama sledi nova ljubav.Srce vas salje da se radujete i vreme je da priznate da ste zaljubljeni. Osecate veliki nemir u srcu a taj nemir je vasa zaljubljenost.  Nemate sta da krijete, pokazite da volite opet!

 

JARAC

Po ciganskim kartama imate neuzvracenu ljubav.Ne znate sta vas  vodi napred i vreme je da se oduprete srcu. Verujte da kod jedne osobe nemate sanse i bolje je da odustanete. Vasa ljubav ce biti zanemarena, pa se povucite pre, nego kad zavolite jace!

 

 VODOLIJA

Po ciganskim katama vi ste na slepom koloseku. Ako i zelite da se vase misli srede, pokusajte da  ih sami dovedete u red.Bolje da pre znate u kojem vas smeru vuku. Vreme je da odrzite svoje planove i ostanete dosledni svojih koraka i reci.

 

RIBE

Po ciganskim kartama vama sledi razocarenje. Ne plasite se jer nece biti u osobu do koje vam je jako stalo.Izdace vas prijatelj kojem ste poveravali svoje skrivene tajne I hteli ili ne, nesto sto ste krili od svih,i zaci ce na videlo dana. To vam sve moze pokvariti!

Stranice: 1 2