U danima pred vama, OVA TRI znaka ce moci reci da im je OSTVARENA najveca ZELJA!

U danima pred vama, OVA TRI znaka ce moci reci da im je OSTVARENA najveca ZELJA!

23. travnja 2023. 0 By Lala

VAGA

Vase emocije ce uskoro na temu posmatranja.I ne samo posmatranja, vec i razmatranja sta cinite. Pravo je vreme da doprinesete sreci, ili da se nadate mogucem raskidu. Partner vam vise nece tolerisati cutanje i ne ucestvovanje  u vezi.

 

SKORPIJA

Postacete jako kapriciozni pa ce se to odraziti na vase dane pred vama. Imacete promene raspolozenja, i neke turbulentne  situacije. Od vas se ceka da budete spremni da se nosite sa situacojom koju ste sami doprineli.

 

STRELAC

Zelite u susret jednoj ribi, a ona mudra i vesta,  izbegava vas uporno.Nece biti lose da nadjete razlog tom  njenom izbegavanju. To ce vam biti odgovor sta da cinite. Ili joj se svidjate pa glumi, ili vas ne  zeli u svojoj blizini.

 

JARAC

Osecate kako vam srce lupa kad se nadjete u blizini jedne ribe. To ljubav vase srce budi za novu vezu. Zato se radujte da  cete uskoro voleti i biti voljeni i vreme je se osetite srecno. Bicete treci znak kojem ce biti ostvarena najveca zelja.

 

VODOLIJA

Nije vam islo u zadnje vreme, pa ste se ljutili. Nije vas htela sreca, pa cak ni neka narocita radost. Tako su zivotne uloge  u vasem zivotu naglo postale zamenjene. Vreme je da se smejete, a drugi da budu spremni za brige.

 

RIBE

Jedan jarac ce uskoro biti vasa velika ljubav i vreme je da to i priznate. Osim sto cete ga voleti svim srcem, vreme je da budete spremni jer ce vam uzvratiti. Jedno drugo cete uciniti srecnim i nema sanse da  se oboje ne osetite najsrecnijim na svetu.

 

Stranice: 1 2