U periodu od 24.aprila do1.maja:Lav se zaljubljuje,Devica donosi veliku odluku,Vodolija spremna  na sve…

U periodu od 24.aprila do1.maja:Lav se zaljubljuje,Devica donosi veliku odluku,Vodolija spremna na sve…

23. travnja 2023. 0 By Lala

VAGA

Ovih dana cete  da se radujete i to ce biti za vas  veliko iznenadjenje.Nista necete postici time sto vas vodi,pa  stanite. Predajte se osecanjima koja vas vuku ka jednom lavu. I to ce vas  dodatno da vuce napred i daje vam polet.

 

SKORPIJA

Trenutno ste svesni  sta se cini, ali zelite da se uverite u to. Ovih cete dana da se  radujete, a da ni slutili niste cemu vodi.Ipak ce se sve desavati tako lepo i spontano, da cete saznati da ste zaljubljeni u jednu osobu.Uvericete se da je  i ona zaljubljena u vas.

 

STRELAC

Niste svesni sta vas vodi napred, a shvaticete da vas vode jedne tople oci. Bice da u ovim danima  dolazi jedna nova ljubav na pomolu. Zato ce ovi dani da budu ispunjeni ljubavlju i  velikim prijatnim iznenadjenjima.

 

JARAC

Naivno ste ubedjeni da ce sve da bude kako treba, i vreme je da verujete u to. Od vas se ceka da ste neko ko je spreman da prati svoje srce. Vreme je da se okrenete u smeru kojim vas vuce  srce.Idite za njim i cinite sve sto mozete.

 

VODOLIJA

Vasa ljubav ce zaigra vaznu ulogu u svemu i zato cete ici napred. Za cenu ljubavi i vi cete konacno da budete spremni na sve. Necete se nicega libiti, da biste spasili svoju emotivnu vezu.I vreme je da se zna da cete uciniti sve.

 

RIBE

Uporno izbegavate sta vas dotice i da vas grize ono sto se ne moze resiti. Vreme je da se radujete onome sto vas ceka.Vasa  sreca je da se mozete osloniti  na ono sto vam ide za rukom.Necete sebi dozvoliti  da se trgate zbog necega sto nece ici na ruku.

Stranice: 1 2